Share

cover art for Perjantain parhaat 7/2020

Perjantain parhaat

Perjantain parhaat 7/2020

Season 4, Ep. 7
‚ÄĘ

Kaupallinen yhteisty√∂: Valio ūüć≤¬†

Nyt tehdään arjesta mahdollisimman ihanaa! Luvassa on mm. viikon paras Insta-tili tyylien kopiointiin, vinkki aamukiireen taltuttamiseksi, viikon paras sarja ja tietysti viikon paras arkiruoka. Lisäksi kahden naisen kirjaraatimme arvioi viikon (tai kuukauden) puhutuimman somekirjan. 


More episodes

View all episodes

 • 10. Perjantain parhaat 10/2022

  40:20
  Kaupallinen yhteistyö Helsingin kaupunginkirjasto. Tällä viikolla jaetaan voimakirjat, jotka auttavat pakenemaan arkea, kuullaan reissukuulumisia Mallorcalta ja saadaan pitkästä aikaa linjoille myös Ruotsin tyylikirjeenvaihtaja. Kesän juoksukisoihin valmistautuville vinkataan parhaista energiakarkeista, ja palautumista on kesälenkkien jälkeen hyvä harjoittaa loistavan sarjan parissa. Tämä on kauden viimeinen jakso, mutta löydät meidät Instagramista nimimerkillä @perjantainparhaat Ihanaa kesää!
 • Perjantain parhaat 9/22 ‚Äď Erikoisjakso!

  34:31
  Tällä viikolla innostuimme toisestakin teemajaksosta, nyt luvassa How to spend itistä inspiroitunut teemajakso, jossa vastataan kaikenlaisiin kysymyksiin. Erityisesti tyyliin liittyviin! Kuulette, mistä olemme innostuneet uudelleen, mitkä ovat tyylimme kulmakivet ja keitä olisimme olleet jossain toisessa elämässä.
 • 9. Perjantain parhaat 9/2022

  31:40
  Tänään jaetaan vinkit niin Instagramiin, donitsiostoksille kuin kasvohoitoonkin. Noora K. putoaa yhä syvemmälle Korea-kaninkoloon, joten luvassa aiheeseen liittyen sarja- ja kirjasuositus. Lisäksi viiniä, ravintola-annosta, kosmetiikkaa, kaikkea. Seuraa Perjantain parhaita myös Instassa @perjantainparhaat
 • 7. Perjantain parhaat 7/2022

  29:44
  Tämän viikon erikoisjaksossa kurkistetaan meidän keittiöihimme. Olemme aina halunneet vieraaksi Glorian Ruoan ja Viinin viimeiselle sivulle, mutta koska kutsua ei ole kuulunut, niin päätimme toteuttaa sen itse. Tässä jaksossa kuulet, millaiset ravintolat pistäisimme pystyyn, mitkä hedelmät kuvaavat meitä, mitä ruokaa söisimme loppuelämämme ja mitä ei löydy lautaselta ikinä.
 • 6. Perjantain parhaat 6/2022

  33:42
  Täällä taas! Sairastelun vuoksi paluu linjoille venähti, mutta hyvää kannattaa odottaa. Tämän viikon jaksossa jaetaan vinkit keväiseen Köpikseen, tyylibongauksia, loistava korealais-japanilainen sarja (IMDB 8,7), viikon paras löytö ja ihana leffahetki.
 • 5. Perjantain parhaat 5/2022

  32:56
  Kaupallinen yhteistyö: L300 Täältä tullaan viikonloppu! Kevyeksi lounaaksi helpot ja nopeat bowlit, vertaistueksi ostostunnukset, rentoutumiseen kirjavinkki ja meikkien putsaukseen aivan mielettömän hyvät uutuustuotteet. Lopussa myös järjestelyinspiraatiota, mutta kummalta?
 • 4. Perjantain parhaat 4/2022

  36:57
  Tällä viikolla jaetaan vinkit onnistuneeseen minilomaan taaperon kanssa ja fiilistellään lasten kulttuuritapahtumia. Noora K. on löytänyt täydellisen bleiserin (ruudut mainittu) ja Noora H. puolestaan innostunut yllättävästä lehdestä. Mukana myös hyvä trilleri, helppo herkkuresepti ja ravintolavinkki Tallinnaan. Jos kaipaat kepeää kuunneltavaa viikonlopuksi, niin tämä jakso on sinulle. 
 • 3. Perjantain parhaat 3/2022

  29:16
  Tällä viikolla astumme ydinosaamisalueemme ulkopuolelle ja jaamme muun muassa puutarhavinkkejä. Kaikkien onneksi luvassa tuttuun tapaan myös kirjavinkit, sarjasuositukset, ravintolavinkki ja kaikkea yleisihanuutta. Spoiler alert: Ei kannata varata muistiinpanovälineitä valmiiksi niitä puutarhavinkkejä varten.
 • 2022. Perjantain parhaat 2/2022

  32:49
  Lukutoukat huomio, tämän viikon jaksossa on kirjavinkkejä järjestelystä sota-aikaan. Ruokavinkit taas painottuvat Aasiaan, olemme löytäneet kenties Helsingin parhaan thaimaalaisen ja tehneet korealaisia nyyttejä vartissa. Pohdimme myös, onko kevään paras vaate Chanel-henkinen jakku, ja miksi kylpytakin vyö on tuhat kertaa parempi kiharoiden teossa kuin kallis hittihärveli.