Share

cover art for Jakso 123 - Kohtalokas yö enkelten kaupungissa

Pahan Äärellä

Jakso 123 - Kohtalokas yö enkelten kaupungissa

Christy Giles löydettiin 13.päivä marraskuuta vuonna 2021, makaamassa tajuttomana Los Angelesissa sijaitsevan sairaalan edustalta. Hänet julistettiin pian löytymisensä jälkeen kuolleeksi. Christy oli pudotettu sairaalan edustalla sijaitsevalle jalkakäytävälle mustan pakettiauton kyydistä. Rekisterikilvettömän auton kyydissä oli sairaalahenkilökunnan mukaan ollut kolme mustiin pukeutunutta ja naamioitunutta miestä. Vain kaksi tuntia Christyn löytymisen jälkeen hänen läheinen ystävänsä Hilda Marcela Cabrales- Arzola, löydettiin toisen kalifornialaissairaalan edustalta. Hilda oli löytöhetkellä elossa, mutta kuoli 12 päivää myöhemmin. Mitä naisille oikein tapahtui?


Pahan äärellä -rikospodcast on Podimon yksinoikeussarja. Uusi jakso aina tiistaisin.

Kun rekisteröidyt nyt seuraavasta linkistä https://podimo.fi/pahanaarella saat kuunnella Pahan äärellä podcastia 45 päivää ILMAISEKSI.

Kuullaan Podimossa!

More episodes

View all episodes

 • Jakso 126 - Tapa tai tule tapetuksi

  29:57
  Susan Waltersin elämä muuttui dramaattisesti syyskuussa vuonna 2006, kun hän saapui töistä kotiinsa ja joutui kirjaimellisesti taistelemaan hengestään tuntemattoman ihmisen käytyä hänen kimppuunsa. Tämä jakso on Susanin selviytymistarina.Pahan äärellä -rikospodcast on Podimon yksinoikeussarja. Uusi jakso aina tiistaisin.Kun rekisteröidyt nyt seuraavasta linkistä https://podimo.fi/pahanaarella saat kuunnella Pahan äärellä podcastia 45 päivää ILMAISEKSI.Kuullaan Podimossa!
 • Jakso 117 - Yhdysvaltain ovelin sarjamurhaaja

  32:42
  Jimmy Keene oli 90-luvulla yksi Chicagon suurimmista huumeparoneista. 20-vuotiaana hänellä oli jo oma kartano josta oli näkymä Michigan- järvelle. Kaikki tämä särkyi vuonna -96, kun Jimmy pidätettiin. Jimmy tuomittiin kymmeneksi vuodeksi vankeuteen, ellei hän tekisi sopimusta syyttäjän kanssa. Mikäli Jimmy onnistuisi samaan Larry Hall nimiseltä vangilta tunnustuksen tämän tekemistä rikoksista, Jimmy pääsisi vapaaksi. Larry ei ollut kuka tahansa vanki, hän oli murhaaja, raiskaaja ja epäilty sarjamurhaaja. Miten Jimmyn tulee käymään, saako hän ikinä Larrylta tunnustusta? Entä missä miehet ovat tänä päivänä?Pahan äärellä -rikospodcast on Podimon yksinoikeussarja. Uusi jakso aina tiistaisin.Kun rekisteröidyt nyt seuraavasta linkistä https://podimo.fi/pahanaarella saat kuunnella Pahan äärellä podcastia 45 päivää ILMAISEKSI.Kuullaan Podimossa!
 • Jakso 105 - Bosnialainen monsteri

  27:59
  11.päivä elokuuta vuonna 2023, kuuluisa bosnialainen kehonrakentaja Nermin Sulejmanovic murhasi ex-avopuolisonsa Nizama Hecimovicin ja julkaisi murhan suorana lähetyksenä instagramissa. Kyseistä lähetystä katsoi peräti 12 tuhatta ihmistä, joista osa. Hyvin pieni osa kylläkin vaikutti olleen mielissään siitä mitä Nermin teki. Mikä sai Nerminin tekemään jotain näin raakaa, ja miten tämä tapaus vaikutti Bosnian kansalaisiin?Pahan äärellä -rikospodcast on Podimon yksinoikeussarja. Uusi jakso aina tiistaisin.Kun rekisteröidyt nyt seuraavasta linkistä https://podimo.fi/pahanaarella saat kuunnella Pahan äärellä podcastia 45 päivää ILMAISEKSI.Kuullaan Podimossa!
 • Jakso 85 - Sleepwalking killer Scott Falater

  25:00
  Voiko unissakävely johtaa murhaan? 16. tammikuuta vuonna 1997 poliisi ilmestyi Scott Falaterin taloon väittäen, että hänet oli nähty murhaavan vaimonsa Yarmilan heidän takapihallaan hetkeä aikaisemmin. Poliisien hämmästykseksi, Scott kertoi heille ettei hän tiennyt mistä poliisit puhuivat, hän oli ollut nukkumassa jo hetken aikaa. Miksi syvästi uskonnollinen, taloudellisesti vakaa ja omistautunut aviomies olisi muka puukottanut vaimonsa kuoliaaksi?