Share

Pahan Äärellä


Latest episode

 • Jakso 59 - Lisa McVey Noland

  25:37
  3. marraskuuta vuonna -84, tuolloin 17-vuotias Lisa McVey Noland oli saavuttanut murtumispisteensä ja oli valmis tappamaan itsensä. Hän oli joutunut sietämään viimeiset kolme vuotta isoäitinsä miesystävän hyväksikäyttöä, eikä kokenut elämäänsä minkään arvoiseksi. Kohtalolla oli kuitenkin erilaiset suunnitelmat Lisalle sinä iltana. Sattumanvarainen kohtaaminen muutti koko Lisan ajatusmaailman elämästä ja kuolemasta. Tämän käänteen seurauksena Lisa halusi elää enemmän kuin ikinä. Mitkä todennäköisyydet 17-vuotiaalla naisella on vakuuttaa sieppaajansa säästämään henkensä ja päästämään vapaaksi?

More episodes

View all episodes

 • 71. Jakso 71 - Fusako Sano

  36:35
  Kun Fusako Sano oli 9-vuotias, hänet siepattiin matkalla kotiin baseball-ottelusta. Fusakon tarina ei ole järkyttävä yksistään siitä johtuen, miten pitkään ja miten piinaavissa olosuhteissa hän joutui elämään yhdeksän pitkää vuotta. Se järkyttää erityisesti siksi, miten hänen katoamistaan tutkineet viranomaiset epäonnistuivat kerta toisensa jälkeen heidän etsiessään Fusakoa. Useamman viranomaisten tekemän virheen seurauksena suurimman kärsimyksen joutui kokemaan pieni viaton tyttö.
 • 61. Jakso 61 – Nick Cordova

  25:42
  27.toukokuuta vuonna 2020, 40-vuotias aviomies ja kahden pienen lapsen isä Nicholas ”Nick” Cordova löydettiin murhattuna Gilbertissä, Arizonassa. Hänet murhattiin työpöytänsä äärelle samaan aikaan kun hän kävi videokeskustelua lastensa kanssa. Vaikka tappajasta on olemassa kuvamateriaalia, hänen henkilöllisyyttään ei tiedetä tänäkään päivänä. Miten tekijä on pysynyt piilossa näinkin kauan, ja miten kukaan ei ole tunnistanut häntä kuvasta? Sitäkin suurempi kysymys lienee, miksi Nick tapettiin?
 • 66. Jakso 66 - Sara Tokars

  34:23
  Sara Tokars oli kahden pienen lapsen äiti, joka tapettiin kun tämä palasi kotiinsa perhevierailulta Floridasta. Juuri kun Sara oli avaamassa talon ovea, oven takaa ilmestyi entuudestaan tuntematon mies. Mies käski Saraa ja lapsia palaamaan takaisin autoon ja lähtemään liikkeelle. Kuitenkin vain muutaman minuutin päästä lähdöstä, mies ampui Saraa päähän, lasten ollessa edelleen kyydissä. Kuka mies oli? Ja miksi hän tappoi Saran, mutta säästi lapset? Saran tapaus on tarina sellaisesta valheiden verkosta, että koko totuutta kaikesta tuskin tiedetään tänäkään päivänä.