På lufta

Share

2023: Topp eller flopp for flytrafikken?

Season 1, Ep. 1

Hvordan ser flytrafikken ut for 2023? Kommer det til å bli dyrere å fly? Kommer det noen nye, spennende ruter? Og hva må eksperten alltid ha med seg når han er ute å flyr? Vi har tatt en prat direktør for trafikkutvikling i Avinor, Gaute S. Riise.  

More Episodes

 • 4. Slik blir nye flyruter til

  18:51
  Har du noen gang lurt på hvordan en ny flyrute blir til? Hva skal til? Hvem bestemmer og hvem bestiller? Alt dette og mye mer får du svar på i siste episode av "På lufta". Her snakker programleder Joachim Westher Andersen med leder for pax og cargo i Avinor, Martin Langaas. Han har som ansvar å sørge for at vi har gode flyforbindelser inn og ut av Norge.  
 • 3. Når kommer drone-taxien til Norge?

  14:53
  Hvordan skal vi unngå at dronen blir luftens el-sparkesykkel og hvor lang tid tar det før pizzabudet kommer flyvende med drone for å levere den rykende ferske taco-pizzaen på døra? Og, hvem er lengst fremme i skoa på droner i Norge? Til å svare på alt dette, og mye annet, inviterte vi leder for droneprogrammet, Axel Knutsen, til en liten prat i den siste episoden av "På lufta". 
 • 2. Tar du hjemmekontor med god samvittighet?

  13:57
  OK, denne podepisoden ble litt intern i Avinor, men vi er sikre på at det vi snakker om er relevant for deg også. For det er mange som bruker hjemmekontor, og en hel del som ikke har denne muligheten. Derfor har podvert Joachim dypdykket ned i hjemmekontorland sammen med Avinors HR-sjef Line Foss Hals for å få svar på alt vi lurer på. Så, tar du hjemmekontor eller gjemmekontor?😉