One Thirty Biohacks

Share

Fra moderne lægekunst til Ayurvedisk lægevisdom med Charlotte Bech

Season 2, Ep. 17

I denne episode har vi besøg af Charlotte Bech, læge og ekspert i Ayurveda. 

Charlotte har igennem sin mangeårige praksis samlet det bedste fra vestens og østens medicin og arbejder med en holistisk tilgang til sundhed og balance - uden kemi. 


Charlotte fører os i dette afsnit ind i den Ayuvediske verden og de principper som verdens ældste sundhedssystem Ayuveda bygger på. Tusinde år gamle principper og metoder, som i dag underbygges – og er blevet underbygget – af en lang række videnskabelige studier. 


På sanskrit betyder Ayurveda "Livets Videnskab". Ayurvedisk viden opstod i Indien for mere end 5.000 år siden og kaldes ofte "Al Healings Moder".


Ayurveda er først og fremmest en metode til at fremme sundhed og forebygge sygdom, ved at kombinere det mentale, det følelsesmæssige og det fysiske i en meningsfyldt helhed. Helt naturligt.


Lyt med hvis du er nysgerrig på at forstå de mange muligheder og fordele ved den ayuvediske lægevisdom. Og har du lyst til at vide mere så er Simone, vores daglige leder i One Thirty Labs, uddannet hos Charlotte Bech - og står altid klar til til fortælle mere om den Ayuvediske verden.


https://www.charlottebech.dk/

More Episodes