Opp med praten

del

Skotsk MMA, Surnadal-Maestro og sprengt matbudsjett

Season 2, Ep. 4

I episode 4 av avisa Drivas breddefotballpodkast har Øystein Hjelle Bondhus og Torgeir Ruud Ramsli med seg Vestnes Varfjell-trener og -ildsjel Alexander Connor. I tillegg har vi intervjuet Surnadal-maestro Andreas Dalsegg Sæter, som scoret begge målene da Surnadal slo ut Sunndal av cupen lørdag.


Hva er dommen fra Torgeir etter Sunndal-Surnadal? Og hva melder Alexander om ståa i Vestnes Varfjell før seriestarten mot lokalrivalene fra Tomrefjord?


I tillegg til å diskutere både Vestnes Varfjell og de to lokale cupkampene, ser de tre nærmere på blant annet hva som skiller de lokale talentene som blir toppspillere, fra de som nesten blir det.


Har Vestnes Varfjell begynt å bruke Tai Chi i treningshverdagen? Og hva er egentlig den store ulempen med å hente sin egen sønn tilbake til klubben man trener? Og hva er fordelene?


Dette, og hvilken kristiansunder Alexander Connor nevner som sin tøffeste motspiller, får du svaret på i episode 4 av Opp med praten. Der får du også høre de tre i panelet diskutere blant annet samarbeidslag, småklubber med seniorlag og overgangsryktene rundt Skålas Messi.

Flere episoder