Share

cover art for 04.Janni Delér

OPodden - Intervjuer med kända svenska kvinnor

04.Janni Delér

OPodden träffar en av Sverige största bloggare Janni Delér. Vi pratar kärlek, känslor och den ständiga pressen som idag finns i vårt samhälle, något som även Janni känner av. Många upplever Jannis liv som som ett drömliv genom hennes blogg, men det är mycket som händer i hennes liv som hon inte skriver om på bloggen, vad det är kan ni lyssna på här!

More episodes

View all episodes

 • 22.Josefine Lindén

  54:39
  Josefine Lindén har skrivit boken "Tiden går så långsamt om man tittar på den" som handlar om en mammas kamp mot förlossningsdepression. En dag tappar hon allt och slänger sitt barn ut från balkongen. Jag var intresserad av att höra Josefines historia kring varför hon skrev denna bok eftersom jag själv tror att många av oss ibland varit nära att tappa kontrollen, något vi inte pratar om. Josefine lider själv av depression, men har i förhållande till många andra fått väldigt bra hjälp av läkare. Idag säger hon att hon aldrig varit så mycket sig själv och att hon älskar sin medicin. Ett djupgående poddavsnitt som skär i hjärtat.
 • 51.Annika Sörenstam

  01:37:53
  Världens bästa golfare berättar om sin karriär i OPodden
 • 48.Tillbakablickar 33-40

  42:10
  Vi hör tillbakablickar från: Ann Söderlund, Matilda Rapaport, Jennifer Brown, Emma Green, Carin Wester, Clara Henry och Lovisa Ohloson