Share

cover art for Trønder i nestlederkamp, trøndere i Oslo og MGP i Trondheim

OmAdressert

Trønder i nestlederkamp, trøndere i Oslo og MGP i Trondheim

Årets første Omadressert er på lufta. Det blir lederkabal i SV, med Bob Dylan som et viktig element. Jens Stoltenberg ber om hjelp i en lite lystig tale og endelig er det snart Melodi Grand Prix i Trondheim igjen.

More episodes

View all episodes

 • Om bråket, exiten og ordfører-drømmen

  35:08
  Hun ville bli ordfører, men gir seg nå som heltidspolitiker. Trude Basso (Ap) er gjest i ukas Omadressert, hvor vi naturligvis også snakker om avgangen til finansbyråd Ferhat Güven (H). Og har klimaet mellom Ap-politikerne i byen blitt bedre etter rabalder-årsmøtet i vinter? I studio er politisk redaktør Siv Sandvik og journalist Roy Tommy Bråten
 • Byrådsskandale, 17-mai-fylla og Stjørdals Kardashians

  28:59
  Må finansbyråd Ferhat Güven gå allerede før han starter jobben? Og hvordan er det å være svensk på 17. mai? Hør Ukas omadressert med Siv Sandvik, Maria Can og Roy Tommy Bråten.
 • Torv-rasering, Rødt-rasering og serien alle snakker om

  40:01
  Han får lik farge i ansiktet som partiet han representerer, Roald Arentz, når han snakker om det som kan bli en torv-skandale i Trondheim. Han smiler ikke akkurat bredt når vi snakker om det nye politiske systemet i byen, heller. Rødt-lederen er i studio sammen med Siv Sandvik, Terje Eidsvåg og Roy Tommy Bråten.
 • Alt du trenger å vite om det historiske byrådet

  27:07
  Rett før han presenterte Trondheims første byråd, la byrådsleder Kristian Dahlberg Hauge ut en snap med tittelen «Nu kör vi». Det kan bli et større kjør enn han aner. Omadressert gir deg alt du trenger å vite om det nye byrådet!
 • RBK-legenden Ola By, mannskrisa og årets date-film

  44:46
  RBK-legenden Ola By Rise har sittet i Mannsutvalget som skal redde våre gutter og menn. I ukas Omadressert forteller han om hvorfor det trengs eget mannsutvalg, likestilling, utenforskap og de overbeskytta barna. I studio finner vi også Siv Sandvik, Terje Eidsvåg og Roy Tommy Bråten
 • Statsrådskabal, byrådskabal og en litt skummel dato

  25:34
  Det legges kabal, både i regjering og i Trondheim. Men der det ikke blir ny trønder i regjeringen, vil det garantert bli det i byrådet i Trondheim. Vi ser også nærmere på datoen 19. april. Med politisk redaktør Siv Sandvik, kulturkommentator Terje Eidsvåg og journalist Roy Tommy Bråten.
 • Fuskeminister, sur stemning og teaterhyllest

  28:28
  Nå er hun tatt for fusk. Vil Ingvild Kjerkol overleve som statsråd? Og hvorfor er det så utrolig sur stemning i formannskapet i Trondheim?Politisk redaktør Siv Sandvik, kulturkommentator Terje Eidsvåg og journalist Roy Tommy Bråten gir deg ukas Omadressert.
 • Trondheims mektigste, velkledd bergenser og historisk øyeblikk

  34:59
  Torsdag ble det klart at en mann som skarrer på r’en og heier på Brann blir Trondheims første byrådsleder. Møt Kristian Dahlberg Hauge i Ukas Omadressert!
 • Bombe fra Ranum, full tenning på Siv og sang fra Roy Tommy

  24:49
  Politisk bombe i Trondheim! Hør ukas Omadressert med Siv Sandvik, Roy Tommy Bråten og Terje Eidsvåg her.