Share

cover art for Sps ville fester, krisemålinger og Marit Arnstads tidkrevende hobby

OmAdressert

Sps ville fester, krisemålinger og Marit Arnstads tidkrevende hobby

Når Sp-medlemmene inntar landsmøte-hotellet i Trondheim i helga, bør de ansatte være forberedt. For ingen fester så hardt som den gjengen. Parlamentarisk leder Marit Arnstad er ukas gjest. I Omadressert snakker hun om skatteflyktningene, kjernekraft-skrekken og hvorfor det er uaktuelt å gå i regjering med SV.

More episodes

View all episodes

 • Fuskeminister, sur stemning og teaterhyllest

  28:28
  Nå er hun tatt for fusk. Vil Ingvild Kjerkol overleve som statsråd? Og hvorfor er det så utrolig sur stemning i formannskapet i Trondheim?Politisk redaktør Siv Sandvik, kulturkommentator Terje Eidsvåg og journalist Roy Tommy Bråten gir deg ukas Omadressert.
 • Trondheims mektigste, velkledd bergenser og historisk øyeblikk

  34:59
  Torsdag ble det klart at en mann som skarrer på r’en og heier på Brann blir Trondheims første byrådsleder. Møt Kristian Dahlberg Hauge i Ukas Omadressert!
 • Bombe fra Ranum, full tenning på Siv og sang fra Roy Tommy

  24:49
  Politisk bombe i Trondheim! Hør ukas Omadressert med Siv Sandvik, Roy Tommy Bråten og Terje Eidsvåg her.
 • Toill, troill og Teflon-Erna

  24:25
  Toilldag og troill. Fin mat og mer Ap-bråk. Omtrent slik kan vi oppsummere ukas Omadressert. I studio politisk redaktør Siv Sandvik, kulturkommentator Terje Eidsvåg og journalist Roy Tommy Bråten
 • Kampklar Siv, hoderystende Terje og historisk møte i kinosalen

  28:00
  Kvinnedag, falne storheter og en føkkings hoderystende kommentator. Hør ukas Omadressert med Roy Tommy Bråten, Siv Sandvik og Terje Eidsvåg.
 • Sterk kritikk, menn uten make og Unge Høyre på speed

  33:10
  Hvordan endte debatten om guttas problemer med en krangel om ligging? Erna fikk sterk kritikk, men endrer det noe? Og hvilket politisk forslag synes Siv Sandvik er «helt hinsides»? Hør ukas Omadressert her!
 • Opptur, Club4-boblebad og hva skjer egentlig på rådhuset?

  34:56
  Blir Frp med i et byråd i Trondheim? Eller er det rett og slett for stor avstand til blant andre MDG. Frp-topp i Trondheim, Elin Marie Andreassen gir oss svaret i ukas Omadressert. Hun forteller også om den gangen deler av hovedrussestyret, som hun var president for, havnet i boblebadet på Club 4.
 • Krisemåling (igjen) !, livet etter "Makta" og en film du MÅ se

  28:31
  En uke er gått siden årsmøte fra helvete i Trondheim Ap. Vår rykende ferske måling viser at velgerne er lite imponert over det som en gang var byens største parti. Og hva skal vi se på nå som "Makta" er over?I studio: Politisk redaktør Siv Sandvik, kulturkommentator Terje Eidsvåg og journalist Roy Tommy Bråten.
 • Shitshow-spesial: Hva skjer egentlig i Trondheim Ap?

  26:36
  Nå er det Nidaros mot røkla i Trondheim Ap! Overlever partiet dette? Vi debriefer en av de mest dramatiske årsmøtene som har vært i Trondheim. Vi hiver etter pusten, og oppsummerer. Og ikke minst prøver vi å se framover.