Share

cover art for Sjokkmåling, sjokkskatt og endelig er superserien tilbake

OmAdressert

Sjokkmåling, sjokkskatt og endelig er superserien tilbake

Det blåser en historisk kraftig Høyre-storm over Trondheim og Trøndelag. Heller ikke Trond Giske kan endre på det. Og blir regjeringa om mulig enda mer upopulær nå som renta går opp. Og i Trondheim blir eiendomsskatten en ekstra byrde for mange.

More episodes

View all episodes

 • Intens maktkamp i Trondheim, Sindres aksjesvik og litt feelgood

  28:24
  I flere år har vi klaget over kjedelig Trondheim-politikk. Men nå er det så kaotisk at vi knapt forstår hva som skjer. Vi prøver å rydde opp i rotet, og tar deg med bak kulissene. Og sjølsagt skal vi innom Sindre Finnes' aksjesvik.
 • Politisk kaos i Trondheim! Hva skjer nå?

  22:05
  Alt er i det blå i Trondheim. Eller blir det rødt? Omadressert gir deg de siste analysene rundt det kaotiske politiske bildet i byen og i Trøndelag.
 • Rykende fersk måling, Joker Nord og blå bølge i skolevalget

  22:11
  - Dæven, det er jevnt! Vår siste partimåling før valget viser at det ikke er noen enkel vei til makt - verken i Trondheim eller i Trøndelag. Hør ukas Omadressert med Siv Sandvik, Roy Tommy Bråten og Terje Eidsvåg her!
 • Bakspillerne, valgnerver og skandalemåling

  38:18
  Det er nesten ikke negler igjen, og skuldra går opp til øra. Ti dager før valget møter vi bakspillerne Linda H. Helleland (H) og Gjermund B. Gorset (H). Duoen avslører det som foregår i kulissene, og strategien for å vinne makta.
 • Valgnerver, skolematkrangel og kulturskandale

  27:54
  Nå skjerpes greiene, folkens! Det er snaue tre uker igjen til årets største begivenhet. Kommunevalget. Vi tar tempen på ståa i Trondheim akkurat nå
 • Ekstremvær, bagatellisering og djevelen

  26:21
  Trodde du været var tidenes tryggeste samtaletema? Ikke denne uka! Mens trønderne spør hverandre «hvor var du da mobilen begynte å ule?», har folk lenger sør større problemer. Hør Omadressert med Siv Sandvik og Terje Eidsvåg!
 • Mat, øl og skandaler

  20:52
  Ny måling viser en liten opptur for Ap. Høyre er fortsatt størst, men de sliter med vennene. Og Terje kommer med sine beste tips til Matfestivalen i denne ukas OmAdressert.
 • Omadressert: Kampen om Trondheim. Ep. 10:10 - Roald Arentz (Rødt)

  23:52
  Usikker hvem du skal stemme på i årets valg i Trondheim? Vi hjelper deg på veien. I podkasten Omadressert spesial, «Kampen om Trondheim», blir du gjennom sommeren og frem mot valget bedre kjent med toppkandidatene for de ti partiene som sitter i dagens bystyre.Så langt viser målingene nærmest dødt løp. Kampen om hvem som skal ta over ordførermakta etter 20 år med Rita Ottervik (Ap) blir en skikkelig thriller!I episode 10 er det Roald Arentz (Rødt) som gjester journalist Roy Tommy Bråten i studio. Arentz er ikke imponert over de rødgrønnes prosjekt de siste åra, og mener Trondheim er en rik kommune som bør bruke mer penger. Han har også klare tanker om Nyhavna og industrien.
 • Omadressert: Kampen om Trondheim. Ep. 9:10 - Erling Moe (V)

  25:24
  Usikker hvem du skal stemme på i årets valg i Trondheim? Vi hjelper deg på veien. I podkasten Omadressert spesial, «Kampen om Trondheim», blir du gjennom sommeren og frem mot valget bedre kjent med toppkandidatene for de ti partiene som sitter i dagens bystyre.Så langt viser målingene nærmest dødt løp. Kampen om hvem som skal ta over ordførermakta etter 20 år med Rita Ottervik (Ap) blir en skikkelig thriller!Venstres Erling Moe er gjest i studio hos journalist Roy Tommy Bråten. Moe tenner til da byutvikling blir tema, og snakker på inn- og utpust om bilfritt sentrum, Nyhavna, godsterminal og ikke minst Leüthenhaven. Han snakker også om bruddet med de rødgrønne for fire år siden, og hva som er bedre på den andre siden.