Share

cover art for Om Trondheims skatteflyktning, bekmørke budsjettskyer og fæl lærer

OmAdressert

Om Trondheims skatteflyktning, bekmørke budsjettskyer og fæl lærer

Milliardæren Francis Hay fra Trondheim har meldt flytting til Sveits. Blir også Ivar Koteng og Odd Reitan skatteflyktninger? Forslag til kommunebudsjett i Trondheim er lagt frem. Det er ikke lystig lesning.

More episodes

View all episodes

 • Krisemåling (igjen) !, livet etter "Makta" og en film du MÅ se

  28:31
  En uke er gått siden årsmøte fra helvete i Trondheim Ap. Vår rykende ferske måling viser at velgerne er lite imponert over det som en gang var byens største parti. Og hva skal vi se på nå som "Makta" er over?I studio: Politisk redaktør Siv Sandvik, kulturkommentator Terje Eidsvåg og journalist Roy Tommy Bråten.
 • Shitshow-spesial: Hva skjer egentlig i Trondheim Ap?

  26:36
  Nå er det Nidaros mot røkla i Trondheim Ap! Overlever partiet dette? Vi debriefer en av de mest dramatiske årsmøtene som har vært i Trondheim. Vi hiver etter pusten, og oppsummerer. Og ikke minst prøver vi å se framover.
 • Ordførerens 100 første dager: Oppturer, nedturer og vitseshow med Dronning Sonja.

  47:20
  Han har styrt byen i 100 dager, men har Kent Ranum fått det til? Og hvordan er det å stå på sidelinja i de viktigste sakene? Han forteller også om middagen med Dronning Sonja som ga han klar beskjed om å fortelle en ny vits fordi den første var kjedelig. Hør begge her, og bedøm sjøl om du er enig. I studio: Politisk redaktør Siv Sandvik, kulturkommentator Terje Eidsvåg og journalist Roy Tommy Bråten
 • Orkan i kastene, politikerjakt og navnequiz

  24:00
  Når ekstremvær kommer oftere og oftere, trenger man å avlyse og stenge ned, som om det er en pandemi? Vi bare spør. Og er det slik at vi i pressen er for strenge med våre kjære politikere? Vi bare spør. Politisk redaktør Siv Sandvik og kulturkommentator Terje Eidsvåg får også bryne seg på en quiz fra programleder Roy Tommy Bråten.
 • Plagiat, partibråk og Støres uføre

  34:42
  Har helseminister Ingvild Kjerkol jukset eller vært uaktsom? Ekspertene krangler så busta fyker, hva er de uenige om? Og hva er det som skjer i Industri- og Næringspartiet? Politisk redaktør Siv Sandvik og kommentator Terje Eidsvåg er på plass, sammen med journalist Stian Wallum.
 • Giske-boom, kongen og årets filmsnakkis

  19:18
  Ap-toppene jubler over nye medlemmer, men glemmer at det er Trond Giske som skal ha æren. Og bør kong Harald abdisere?
 • Millionsprekk, løftebrudd og barnehagekrangel

  26:50
  Ja, vi har prioritert egentid, og sendt kidsa i barnehagen. Men er det så farlig da? «Voksenfri»-debatten er en av ukas temaer i Omadressert. I studio Siv Sandvik, Terje Eidsvåg og Roy Tommy Bråten
 • Spåkule-spesial: Dette tror vi skjer i 2024

  45:44
  Omadressert starter året med å se dypt inn i spåkula. Blir det billigere bussbilletter i Trondheim og Trøndelag i år? Hvem blir byrådsleder i Trondheim? Blir Tore O. Sandvik statsråd i 2024? Vinner Trump presidentvalget i USA? Hør årets første Omadressert med programleder Roy Tommy Bråten, politisk redaktør Siv Sandvik og kommentator Terje Eidsvåg.
 • Stor årskavalkade - hvem stikker av med de 19 prisene?

  45:40
  Vi oppsummerer nyhetsåret med skråblikk på store - og ikke fullt så store- nyheter sett med trønderske og trondheimske øyne.Vi kårer blant annet årets vinner, årets taper, årets gnipeis, årets avgang, årets hold kjæft og årets nonsens.I studio er politisk redaktør Siv Sandvik, kulturkommentator Terje Eidsvåg og journalist Roy Tommy Bråten.