Share

cover art for Om skjenkesplid, Bloody Mary og årets påskekrim

OmAdressert

Om skjenkesplid, Bloody Mary og årets påskekrim

Trenger vi mer alkohol på byen etter klokka 02.00 om natta? Det er skjenkesplid i Trondheim, og kanskje en Bloody Mary om morran er bedre? Det er snart påske. Og det betyr fri, kos og påskekrim.

More episodes

View all episodes

 • MDG-rebellen om Høyre, stortingsplass og russen

  38:57
  Astrid Rem er rebellen som gikk fra å stoppe biltrafikken til å bli MDG-leder i Trondheim. Nå har hun enda større planer, og vil på Stortinget. Men først skal ukas gjest være med å redde Tillermarka. Skjer ikke det, ser hun ikke for seg mer byrådssamarbeid. I studio Siv Sandvik, Terje Eidsvåg og Roy Tommy Bråten.
 • Byrådet, fotball og plingfest

  24:03
  Trondheim har fått byråd, men det er grunn til bekymring. Og hva har Fotball-EM med politikk å gjøre? Ukas Omadressert med politisk redaktør Siv Sandvik, kommentator Terje Eidsvåg og journalist Roy Tommy Bråten
 • Høyre-opprør, politiker-klining og spinnvill dokumentar

  23:33
  Kaoset innad i Høyre endte med oppvaskmøte. Men er alt på stell i partiet noen dager før parlamentarismen innføres, og nytt byråd skal styre Trondheim? Vi har også med en "ekspert" som drodler rundt politiker-klining. I studio er politisk redaktør Siv Sandvik, kommentator Terje Eidsvåg og journalist Roy Tommy Bråten.
 • Åpen krangel i Høyre, dunker i kjelleren og varmebølge

  26:03
  Mens Trøndelag har bada i sol, har debattjournalist Maria Can fått fornyet klimaangst. Beredskapslager og åpen strid i Trondheims-politikken er også tema i ukas Omadressert!
 • Om bråket, exiten og ordfører-drømmen

  35:08
  Hun ville bli ordfører, men gir seg nå som heltidspolitiker. Trude Basso (Ap) er gjest i ukas Omadressert, hvor vi naturligvis også snakker om avgangen til finansbyråd Ferhat Güven (H). Og har klimaet mellom Ap-politikerne i byen blitt bedre etter rabalder-årsmøtet i vinter? I studio er politisk redaktør Siv Sandvik og journalist Roy Tommy Bråten
 • Byrådsskandale, 17-mai-fylla og Stjørdals Kardashians

  28:59
  Må finansbyråd Ferhat Güven gå allerede før han starter jobben? Og hvordan er det å være svensk på 17. mai? Hør Ukas omadressert med Siv Sandvik, Maria Can og Roy Tommy Bråten.
 • Torv-rasering, Rødt-rasering og serien alle snakker om

  40:01
  Han får lik farge i ansiktet som partiet han representerer, Roald Arentz, når han snakker om det som kan bli en torv-skandale i Trondheim. Han smiler ikke akkurat bredt når vi snakker om det nye politiske systemet i byen, heller. Rødt-lederen er i studio sammen med Siv Sandvik, Terje Eidsvåg og Roy Tommy Bråten.
 • Alt du trenger å vite om det historiske byrådet

  27:07
  Rett før han presenterte Trondheims første byråd, la byrådsleder Kristian Dahlberg Hauge ut en snap med tittelen «Nu kör vi». Det kan bli et større kjør enn han aner. Omadressert gir deg alt du trenger å vite om det nye byrådet!
 • RBK-legenden Ola By, mannskrisa og årets date-film

  44:46
  RBK-legenden Ola By Rise har sittet i Mannsutvalget som skal redde våre gutter og menn. I ukas Omadressert forteller han om hvorfor det trengs eget mannsutvalg, likestilling, utenforskap og de overbeskytta barna. I studio finner vi også Siv Sandvik, Terje Eidsvåg og Roy Tommy Bråten