Share

cover art for RBK-legenden Ola By, mannskrisa og årets date-film

OmAdressert

RBK-legenden Ola By, mannskrisa og årets date-film

RBK-legenden Ola By Rise har sittet i Mannsutvalget som skal redde våre gutter og menn. I ukas Omadressert forteller han om hvorfor det trengs eget mannsutvalg, likestilling, utenforskap og de overbeskytta barna. I studio finner vi også Siv Sandvik, Terje Eidsvåg og Roy Tommy Bråten

More episodes

View all episodes

 • Byrådet, fotball og plingfest

  24:03
  Trondheim har fått byråd, men det er grunn til bekymring. Og hva har Fotball-EM med politikk å gjøre? Ukas Omadressert med politisk redaktør Siv Sandvik, kommentator Terje Eidsvåg og journalist Roy Tommy Bråten
 • Høyre-opprør, politiker-klining og spinnvill dokumentar

  23:33
  Kaoset innad i Høyre endte med oppvaskmøte. Men er alt på stell i partiet noen dager før parlamentarismen innføres, og nytt byråd skal styre Trondheim? Vi har også med en "ekspert" som drodler rundt politiker-klining. I studio er politisk redaktør Siv Sandvik, kommentator Terje Eidsvåg og journalist Roy Tommy Bråten.
 • Åpen krangel i Høyre, dunker i kjelleren og varmebølge

  26:03
  Mens Trøndelag har bada i sol, har debattjournalist Maria Can fått fornyet klimaangst. Beredskapslager og åpen strid i Trondheims-politikken er også tema i ukas Omadressert!
 • Om bråket, exiten og ordfører-drømmen

  35:08
  Hun ville bli ordfører, men gir seg nå som heltidspolitiker. Trude Basso (Ap) er gjest i ukas Omadressert, hvor vi naturligvis også snakker om avgangen til finansbyråd Ferhat Güven (H). Og har klimaet mellom Ap-politikerne i byen blitt bedre etter rabalder-årsmøtet i vinter? I studio er politisk redaktør Siv Sandvik og journalist Roy Tommy Bråten
 • Byrådsskandale, 17-mai-fylla og Stjørdals Kardashians

  28:59
  Må finansbyråd Ferhat Güven gå allerede før han starter jobben? Og hvordan er det å være svensk på 17. mai? Hør Ukas omadressert med Siv Sandvik, Maria Can og Roy Tommy Bråten.
 • Torv-rasering, Rødt-rasering og serien alle snakker om

  40:01
  Han får lik farge i ansiktet som partiet han representerer, Roald Arentz, når han snakker om det som kan bli en torv-skandale i Trondheim. Han smiler ikke akkurat bredt når vi snakker om det nye politiske systemet i byen, heller. Rødt-lederen er i studio sammen med Siv Sandvik, Terje Eidsvåg og Roy Tommy Bråten.
 • Alt du trenger å vite om det historiske byrådet

  27:07
  Rett før han presenterte Trondheims første byråd, la byrådsleder Kristian Dahlberg Hauge ut en snap med tittelen «Nu kör vi». Det kan bli et større kjør enn han aner. Omadressert gir deg alt du trenger å vite om det nye byrådet!
 • Statsrådskabal, byrådskabal og en litt skummel dato

  25:34
  Det legges kabal, både i regjering og i Trondheim. Men der det ikke blir ny trønder i regjeringen, vil det garantert bli det i byrådet i Trondheim. Vi ser også nærmere på datoen 19. april. Med politisk redaktør Siv Sandvik, kulturkommentator Terje Eidsvåg og journalist Roy Tommy Bråten.