Share

cover art for Krisemåling (igjen) !, livet etter "Makta" og en film du MÅ se

OmAdressert

Krisemåling (igjen) !, livet etter "Makta" og en film du MÅ se

En uke er gått siden årsmøte fra helvete i Trondheim Ap. Vår rykende ferske måling viser at velgerne er lite imponert over det som en gang var byens største parti. Og hva skal vi se på nå som "Makta" er over?

I studio: Politisk redaktør Siv Sandvik, kulturkommentator Terje Eidsvåg og journalist Roy Tommy Bråten.

More episodes

View all episodes

 • Statsrådskabal, byrådskabal og en litt skummel dato

  25:34
  Det legges kabal, både i regjering og i Trondheim. Men der det ikke blir ny trønder i regjeringen, vil det garantert bli det i byrådet i Trondheim. Vi ser også nærmere på datoen 19. april. Med politisk redaktør Siv Sandvik, kulturkommentator Terje Eidsvåg og journalist Roy Tommy Bråten.
 • Fuskeminister, sur stemning og teaterhyllest

  28:28
  Nå er hun tatt for fusk. Vil Ingvild Kjerkol overleve som statsråd? Og hvorfor er det så utrolig sur stemning i formannskapet i Trondheim?Politisk redaktør Siv Sandvik, kulturkommentator Terje Eidsvåg og journalist Roy Tommy Bråten gir deg ukas Omadressert.
 • Trondheims mektigste, velkledd bergenser og historisk øyeblikk

  34:59
  Torsdag ble det klart at en mann som skarrer på r’en og heier på Brann blir Trondheims første byrådsleder. Møt Kristian Dahlberg Hauge i Ukas Omadressert!
 • Bombe fra Ranum, full tenning på Siv og sang fra Roy Tommy

  24:49
  Politisk bombe i Trondheim! Hør ukas Omadressert med Siv Sandvik, Roy Tommy Bråten og Terje Eidsvåg her.
 • Toill, troill og Teflon-Erna

  24:25
  Toilldag og troill. Fin mat og mer Ap-bråk. Omtrent slik kan vi oppsummere ukas Omadressert. I studio politisk redaktør Siv Sandvik, kulturkommentator Terje Eidsvåg og journalist Roy Tommy Bråten
 • Kampklar Siv, hoderystende Terje og historisk møte i kinosalen

  28:00
  Kvinnedag, falne storheter og en føkkings hoderystende kommentator. Hør ukas Omadressert med Roy Tommy Bråten, Siv Sandvik og Terje Eidsvåg.
 • Sterk kritikk, menn uten make og Unge Høyre på speed

  33:10
  Hvordan endte debatten om guttas problemer med en krangel om ligging? Erna fikk sterk kritikk, men endrer det noe? Og hvilket politisk forslag synes Siv Sandvik er «helt hinsides»? Hør ukas Omadressert her!
 • Opptur, Club4-boblebad og hva skjer egentlig på rådhuset?

  34:56
  Blir Frp med i et byråd i Trondheim? Eller er det rett og slett for stor avstand til blant andre MDG. Frp-topp i Trondheim, Elin Marie Andreassen gir oss svaret i ukas Omadressert. Hun forteller også om den gangen deler av hovedrussestyret, som hun var president for, havnet i boblebadet på Club 4.