Share

cover art for Kjøtthuer, påskekjeft og Siv's filmcrush

OmAdressert

Kjøtthuer, påskekjeft og Siv's filmcrush

Vi må spise mye mindre kjøtt i Norge, mener ekspertgruppe. Slikt blir det bråk av. Og hvorfor fortsetter vi å shoppe selv om alt blir dyrere? Ukas Omadressert er også innom en gammel flamme for politisk redaktør Siv Sandvik. Med er også kulturkommentator Terje Eidsvåg og Roy Tommy Bråten.

More episodes

View all episodes

 • Ny ordfører, historisk samarbeid og et Ap i krise

  18:35
  18 dager etter valget i Trondheim vet vi endelig hvem ordføreren blir. Programleder Roy Tommy Bråten og politisk redaktør Siv Sandvik kommer rett fra dagens pressekonferanse - hør Omadressert her!
 • NRKs havari, Solbergs teflon og Sivs innstendige bønn

  31:49
  Vil Erna Solbergs norgesmesterskap i «Jeg snakker ut» redde hennes politiske liv? Og hvilket løfte krever Siv at Høyres Kent Ranum holder? Hør ukas Omadressert med Roy Tommy Bråten, Siv Sandvik og Terje Eidsvåg.
 • Intens maktkamp i Trondheim, Sindres aksjesvik og litt feelgood

  28:24
  I flere år har vi klaget over kjedelig Trondheim-politikk. Men nå er det så kaotisk at vi knapt forstår hva som skjer. Vi prøver å rydde opp i rotet, og tar deg med bak kulissene. Og sjølsagt skal vi innom Sindre Finnes' aksjesvik.
 • Politisk kaos i Trondheim! Hva skjer nå?

  22:05
  Alt er i det blå i Trondheim. Eller blir det rødt? Omadressert gir deg de siste analysene rundt det kaotiske politiske bildet i byen og i Trøndelag.
 • Rykende fersk måling, Joker Nord og blå bølge i skolevalget

  22:11
  - Dæven, det er jevnt! Vår siste partimåling før valget viser at det ikke er noen enkel vei til makt - verken i Trondheim eller i Trøndelag. Hør ukas Omadressert med Siv Sandvik, Roy Tommy Bråten og Terje Eidsvåg her!
 • Bakspillerne, valgnerver og skandalemåling

  38:18
  Det er nesten ikke negler igjen, og skuldra går opp til øra. Ti dager før valget møter vi bakspillerne Linda H. Helleland (H) og Gjermund B. Gorset (H). Duoen avslører det som foregår i kulissene, og strategien for å vinne makta.
 • Valgnerver, skolematkrangel og kulturskandale

  27:54
  Nå skjerpes greiene, folkens! Det er snaue tre uker igjen til årets største begivenhet. Kommunevalget. Vi tar tempen på ståa i Trondheim akkurat nå
 • Ekstremvær, bagatellisering og djevelen

  26:21
  Trodde du været var tidenes tryggeste samtaletema? Ikke denne uka! Mens trønderne spør hverandre «hvor var du da mobilen begynte å ule?», har folk lenger sør større problemer. Hør Omadressert med Siv Sandvik og Terje Eidsvåg!
 • Mat, øl og skandaler

  20:52
  Ny måling viser en liten opptur for Ap. Høyre er fortsatt størst, men de sliter med vennene. Og Terje kommer med sine beste tips til Matfestivalen i denne ukas OmAdressert.