Latest episode

 • 100. Avslutningen: "Trist men också skönt"

  43:28
  Nytt avsnitt av podcasten Om och men!!Detta är vårt sista avsnitt någonsin. Vi berättar om hur svårt det har varit att självcensurera, om hur arga människor har blivit över saker vi sagt i podden och om vilket avsnitt som har flest lyssningar.Bea har varit på ett fik. Vincent har varit orolig.Stort tack till alla som har lyssnat! <3

More episodes

View all episodes

 • 99. Hästsport: "Ändå helt okej"

  42:43
  Nytt avsnitt av podcasten Om och men!!Idag pratar vi om hästsport. Bea har ägnat sitt liv åt det och Vincent har lyssnat på ett poddavsnitt. Detta kan vara det mest lärorika avsnittet hittills.
 • 98. Kultur: "Måste verka naturligt"

  43:20
  Nytt avsnitt av podcasten Om och men!!Idag pratar vi om kulturupplevelser: Filmer, böcker, pjäser, utställningar.Vincent pratar om en gammal lärare. Bea har varit på ljus-show.
 • 97. Three-Body Problem: "Irländaren bestämmer"

  36:26
  Nytt avsnitt av podcasten Om och men!!Idag pratar vi om Liu Cixins romanserie The Three-Body problem. Bea har läst första boken, men Vincent har bara sett Netflix-serien.Bea reflekterar över eviga frågor. Vincent är arg på en gubbe.
 • 96. Miraklet i Gullspång: "Otroligt oklar film"

  37:58
  Nytt avsnitt av podcasten Om och men!!Idag pratar vi om dokumentärfilmen Miraklet i Gullspång. Bea och Vincent håller inte med varandra om hur bra den är, men enas om att den är extremt oklar.Vincent älskar att bli förvirrad. Bea vill hellre förstå.
 • 95. Utseende: "Kan ta oändligt med tid"

  45:12
  Nytt avsnitt av Om och men!Idag pratar vi om utseende, kläder och smink. Vincent talar ut som valsafarin i Norge. Bea anklagar sig själv för misogyni.
 • 94. Dune: "Vår tids bästa filmer?"

  38:57
  Nytt avsnitt av podcasten Om och men!!Idag pratar vi om Frank Herberts bokserie Dune. Vi har sett filmerna och börjat läsa böckerna, så nu vet vi allt om hur man överlever i öknen.Bea har varit på akuten. Det har Vincent också.