Share

Okrystat

med Asabea och Opokua Britton


Latest episode

 • När kärleken till ens barn dröjer och romantik i småbarnsåren - en monolog

  32:50
  Lite speciellt avsnitt. Ena halvan av podden, Opokua, är sjuk så andra halvan, Asabea, försöker sig på att styra skutan själv. Det blir en frågelåda i monologform. Det pratas samsovning, romantik i småbarnsåren, hur man orkar göra sig fin med ebbis ochom när den sprudlande kärleken för ens barn tar tid att växa fram. Enjoy!

More episodes

View all episodes

 • Ett okrystat svar: Livrädd för missfall

  10:29
  Vi har fått en lyssnarfråga från en som är tidigt gravid och livrädd för missfall.
 • Äventyr, skönhet & sömn

  43:11
  Aldrig för sent för ett nyårsavsnitt eller? Den här veckan pratar vi om våra drömmar och planer för 2024. Vad vill vi spendera mer tid och pengar på, vad vill vi med kärleken och vänskaperna. Opo hade teman för varje månad förra året, hur gick det med det och vad har hon för teman i år? Det får vi veta!
 • Asabeas förlossningsberättelse

  01:14:01
  Dagen är kommen! Äntligensnackar systrarna om dagen då Asabeas dotter föddes. Hur började det? Blev det som hon trött? Som hon hoppats? Vilka va där? Blir det fler barn? Allt det och massa mer får vi reda på i detta varma och fina avsnitt.
 • Rasism i vården - med Nandi

  37:20
  Barnmorskan och doulan Nandi är tillbaka i studion. Tillsammans med systrarna talar hon om det tyvärr ständigt aktuella ämnet; rasism i vården. Specifikt i mödra- och förlossningsvården.
 • Frågelåda! - Trånga bäcken och värksvaghet

  30:08
  Vi öppnar frågelådan och pratar värksvaghet, trånga bäcken, hur man bäst förbereder partner inför födsel, navelsträng runt halsen, amningsaversion och massa annat!
 • Postpartumdepression & postpartumpsykos med psykologen Rebecca SVensson

  47:46
  Psykologen Rebecca gästar podden igen. I detta avsnitt så pratar hon och Asabea om graviditetsdepression, postpartumdepression och postpartumpsykos.