Share

cover art for #180 De tio vanligaste intervjufrågorna

På tal om karriär

#180 De tio vanligaste intervjufrågorna

I det här avsnittet delar vi våra bästa tips för att förbereda dig inför jobbintervjun. Vi går igenom de tio vanligaste frågorna och ger värdefull input på hur man bäst kan besvara dem, så att du kan känna dig säker och självsäker inför nästa intervju. Lyssna och låt oss hjälpa dig att landa ditt drömjobb!

More episodes

View all episodes

 • #190 Ni vet den där kollegan som..

  37:21
  Vi pratar om kollegan som.. duschar på jobbet, pratar brittiskengelska eller den där kollegan som alltid ska dubbelkolla ALLT. Veckans avsnitt tillägnar vi alla dessa kollegor som förgyller vår vardag– på gott och ont!
 • #189 To lead or not to lead?

  40:01
  Vi snackar om the ups and downs av ledarskap: vad tycker vi egentligen om att vara på andra sidan och vilka oväntade saker uppskattar vi med ledarskapet?
 • #188 Låt kreativiteten FLÖDA

  25:41
  Vi ska snart föreläsa om hur vi håller vårt poddinnehåll kreativt och delar våra bästa tips kring hur vi håller kreativiteten levande. Afrodite berättar om det mest kreativa jobbet hon haft och Apollonia reflekterar över hur privat hon vågat vara i podden genom åren.
 • #187 Så blir man tydligen rik

  31:33
  Efter att ha varit på en föreläsning om privatekonomi börjar vi fundera över vad vi hade gjort (eller inte gjort) om pengar inte vore en grej. Vi snackar om sidehustling, långsiktiga mål och drömmen om att få investera med Sweat-equity.
 • #186 Oväntade karriärtips

  35:41
  Denna vecka snackar vi om oväntade karriärtips. Ni vet sånt som vi önska att någon hade sagt till oss men som ingen sa.
 • #185 Att sälja in sina konsulttjänster

  29:59
  I veckans avsnitt pratar vi om ängslan och svårigheterna med att sälja som egenföretagare. Ta del av våra personliga erfarenheter och knep för att lyckas med att sälja in konsulttjänster.
 • #184 Work-life hacks för att öka produktiviteten

  27:10
  Så får vi saker och ting gjort. Eller så tänker vi att vi BORDE göra för att få saker och ting gjort. I veckans avsnitt snackar vi produktivitet hacks!
 • #183 Uppdatering om livet & soft girl-trenden

  39:48
  Varning för känsliga lyssnare. Veckans avsnitt kan vara triggande för vissa då vi pratar om sorgen av att förlora en närstående. Ett öppet och fint samtal om livet. <3 Ta hand om varandra.
 • #182 Pitch-guiden

  36:24
  I detta avsnitt delar vi våra bästa tips för att pitcha in en idé eller sig själv - vare sig det gäller jobbet eller hemma. Lyssna för att få inspiration kring hur du bäst lägger upp en pitch för att övertyga!