Share

cover art for #160 TIO must haves i jobbgarderoben

Off topic med Afrodite & Apollonia

#160 TIO must haves i jobbgarderoben

I betalt samarbete med By Banoo listar vi våra bästa tips på hur man bygger upp den optimala jobbgarderoben. 

Upptäck hela väskkollektionen på www.bybanoo.com och använd koden OFFTOPIC300 för 300 rabatt på valfri jobbväska.

More episodes

View all episodes

 • #178 Låt jobbdejtandet börja!

  31:45
  I veckans avsnitt pratar vi jobbdejting, att våga misslyckas och vår kommande resa till Thailand. Vi svarar också på vem av oss som hade överlevt en zombieapokalyps? Vem av oss hade bäst klarat den andras jobb? Vem av oss är galnast en "utekväll"? Nu kommer sanningen fram..
 • #177 IKIGAI– så hittar man sitt "jobb"-syfte

  39:37
  Vi diskuterar den japanska metoden IKIGAI – metoden som används för att identifiera ens syfte i livet. Vi reflekterar också över ekonomiprofessorn Micael Dahlens användning av AI-klockan. Hur mycket tid ägnar vi egentligen åt att hitta vårt "syfte"?
 • #176 Knepiga jobbsituationer

  33:39
  Vi tar upp några av våra lyssnares AKTUELLA jobbsituationer. Mobbning på jobbet? Stanna på tryggt bolag eller hoppa på något okänt? Hur hanterar man härskartekniker? Det och mycket mer i veckans podd om knepiga jobbsituationer.
 • #175 Det STORA psykopatavsnittet

  40:57
  Vi snackar psykopater på jobbet. Vi har nog alla upplevt det på ett eller annat sätt - hur handskas man med det? Vi delar också lyssnarnas rysliga psykopathistorier..
 • #174 Så gör du din "DD" innan du tar ett nytt jobb

  36:49
  Att hoppa på ett nytt jobb kan ibland kännas läskigt och skrämmande - man vet ju alltid vad man lämnar men inte vad man får. Därför är det viktigt att göra sin due diligence a k a research inför det stora steget. Vi går igenom listan steg för steg.
 • #173 Inne och Ute-listan!

  31:54
  Det har aldrig varit mer inne att må bra och prioritera njutning - det gäller även på jobbet! Vi delar vår Inne och Ute-lista - karriäredition. Vad anser vi är inne respektive ute detta året?
 • #172 - 2024 JOBBTRENDER

  39:19
  Gott nytt år fantastiska vargar! Vi kickstartar vårt fjärde podd-år med 10 JOBBTRENDER som AI, employer experience och multi-karriären som med andra ord innebär att den klassiska karriären (som vi blivit inpräntade med sedan universiteten) är lika med otrendigt. 
 • #171 4 dagars arbetsvecka - funkar det?

  35:42
  Vi pratar om den omdiskuterade 4-dagars veckan, visserligen GÖTT men funkar det? Sara Wimmercrantz - tvivlar hon någonsin på sig själv? Och vad tycker vi EGENTLIGEN om öppna skor på jobbet? Det och mycket mer hör ni i årets sista avsnitt..kanske..
 • #170 Är det OK att ljuga om sin lön?

  36:17
  Vi navigerar den moraliska kompassen på jobbet. Vad är egentligen OK och vad är inte? Får man ljuga om sin lön på en arbetsintervju? Måste man bjuda ALLA kollegor på AWn och vad gäller egentligen när det är dags för insamling inför kollegors födelsedagar?