Share

cover art for #157 ICKS vi har på våra chefer

På tal om karriär

#157 ICKS vi har på våra chefer

Vi snackar ICKS, ni vet sånt som får en att känna "eeeh..nej bara nej". Vi delar lyssnarnas icks på chefer men också våra egna. Vad tycker vi egentligen om chefer som äter matlåda, cyklar till jobbet eller använder uttryck som "återigen"?

More episodes

View all episodes

 • #192 Sånt som någon borde sagt till oss när vi var 20

  38:04
  Sommaren är här och vi tar en välbehövlig paus. Men inte utan lite reflektion på sånt som vi ÖNSKAR någon borde sagt till oss när vi var mellan 20-30.
 • #191 "Jag är inte mitt yrke" med Mona Ammar Persson

  49:44
  Låt oss presentera vår första gäst: ingen mindre än Mona Ammar Persson, Sveriges charmigaste och roligaste polis! Aktuell med boken "Var är du min bror?" delar hon öppet och ärligt om processen kring att skriva en bok och hur hon vågade göra något hon aldrig trodde hon skulle kunna göra.
 • #190 Ni vet den där kollegan som..

  37:21
  Vi pratar om kollegan som.. duschar på jobbet, pratar brittiskengelska eller den där kollegan som alltid ska dubbelkolla ALLT. Veckans avsnitt tillägnar vi alla dessa kollegor som förgyller vår vardag– på gott och ont!
 • #189 To lead or not to lead?

  40:01
  Vi snackar om the ups and downs av ledarskap: vad tycker vi egentligen om att vara på andra sidan och vilka oväntade saker uppskattar vi med ledarskapet?
 • #188 Låt kreativiteten FLÖDA

  25:41
  Vi ska snart föreläsa om hur vi håller vårt poddinnehåll kreativt och delar våra bästa tips kring hur vi håller kreativiteten levande. Afrodite berättar om det mest kreativa jobbet hon haft och Apollonia reflekterar över hur privat hon vågat vara i podden genom åren.
 • #187 Så blir man tydligen rik

  31:33
  Efter att ha varit på en föreläsning om privatekonomi börjar vi fundera över vad vi hade gjort (eller inte gjort) om pengar inte vore en grej. Vi snackar om sidehustling, långsiktiga mål och drömmen om att få investera med Sweat-equity.
 • #186 Oväntade karriärtips

  35:41
  Denna vecka snackar vi om oväntade karriärtips. Ni vet sånt som vi önska att någon hade sagt till oss men som ingen sa.
 • #185 Att sälja in sina konsulttjänster

  29:59
  I veckans avsnitt pratar vi om ängslan och svårigheterna med att sälja som egenföretagare. Ta del av våra personliga erfarenheter och knep för att lyckas med att sälja in konsulttjänster.
 • #184 Work-life hacks för att öka produktiviteten

  27:10
  Så får vi saker och ting gjort. Eller så tänker vi att vi BORDE göra för att få saker och ting gjort. I veckans avsnitt snackar vi produktivitet hacks!