Share

cover art for #151 Förlossning, jordbävning och lite tips från AIR

På tal om karriär

#151 Förlossning, jordbävning och lite tips från AIR

Vi bjuder på en rejäl uppdatering om vad som hänt de senaste veckorna. Allt från förlossning (!), bebistid till hur Apollonia agerade vid jordbävningen i Tokyo. Sist men inte minst får ni riktigt bra tips inspirerat av AIR filmen som snyggingen Ben Affleck producerat.


More episodes

View all episodes

 • #186 Oväntade karriärtips

  35:41
  Denna vecka snackar vi om oväntade karriärtips. Ni vet sånt som vi önska att någon hade sagt till oss men som ingen sa.
 • #185 Att sälja in sina konsulttjänster

  29:59
  I veckans avsnitt pratar vi om ängslan och svårigheterna med att sälja som egenföretagare. Ta del av våra personliga erfarenheter och knep för att lyckas med att sälja in konsulttjänster.
 • #184 Work-life hacks för att öka produktiviteten

  27:10
  Så får vi saker och ting gjort. Eller så tänker vi att vi BORDE göra för att få saker och ting gjort. I veckans avsnitt snackar vi produktivitet hacks!
 • #183 Uppdatering om livet & soft girl-trenden

  39:48
  Varning för känsliga lyssnare. Veckans avsnitt kan vara triggande för vissa då vi pratar om sorgen av att förlora en närstående. Ett öppet och fint samtal om livet. <3 Ta hand om varandra.
 • #182 Pitch-guiden

  36:24
  I detta avsnitt delar vi våra bästa tips för att pitcha in en idé eller sig själv - vare sig det gäller jobbet eller hemma. Lyssna för att få inspiration kring hur du bäst lägger upp en pitch för att övertyga!
 • #181 Så lämnar du ett löneanspråk

  36:49
  Bestäm dig för ett spann, gör din research och se till att ligga en bit över din absolut lägsta nivå - några av flera tips i veckans avsnitt för hur du ska tänka när du lämnar ditt löneanspråk. Lycka till!
 • #180 De tio vanligaste intervjufrågorna

  26:21
  I det här avsnittet delar vi våra bästa tips för att förbereda dig inför jobbintervjun. Vi går igenom de tio vanligaste frågorna och ger värdefull input på hur man bäst kan besvara dem, så att du kan känna dig säker och självsäker inför nästa intervju. Lyssna och låt oss hjälpa dig att landa ditt drömjobb!
 • #178 Låt jobbdejtandet börja!

  31:45
  I veckans avsnitt pratar vi jobbdejting, att våga misslyckas och vår kommande resa till Thailand. Vi svarar också på vem av oss som hade överlevt en zombieapokalyps? Vem av oss hade bäst klarat den andras jobb? Vem av oss är galnast en "utekväll"? Nu kommer sanningen fram..