Share

På tal om karriär

Afrodite och Apollonia ifrågasätter livet, the corporate landscape och gamla sanningar för att inspirera dig till att vara precis som du är.


Latest episode

 • #182 Pitch-guiden

  36:24
  I detta avsnitt delar vi våra bästa tips för att pitcha in en idé eller sig själv - vare sig det gäller jobbet eller hemma. Lyssna för att få inspiration kring hur du bäst lägger upp en pitch för att övertyga!

More episodes

View all episodes

 • #181 Så lämnar du ett löneanspråk

  36:49
  Bestäm dig för ett spann, gör din research och se till att ligga en bit över din absolut lägsta nivå - några av flera tips i veckans avsnitt för hur du ska tänka när du lämnar ditt löneanspråk. Lycka till!
 • #180 De tio vanligaste intervjufrågorna

  26:21
  I det här avsnittet delar vi våra bästa tips för att förbereda dig inför jobbintervjun. Vi går igenom de tio vanligaste frågorna och ger värdefull input på hur man bäst kan besvara dem, så att du kan känna dig säker och självsäker inför nästa intervju. Lyssna och låt oss hjälpa dig att landa ditt drömjobb!
 • #178 Låt jobbdejtandet börja!

  31:45
  I veckans avsnitt pratar vi jobbdejting, att våga misslyckas och vår kommande resa till Thailand. Vi svarar också på vem av oss som hade överlevt en zombieapokalyps? Vem av oss hade bäst klarat den andras jobb? Vem av oss är galnast en "utekväll"? Nu kommer sanningen fram..
 • #177 IKIGAI– så hittar man sitt "jobb"-syfte

  39:37
  Vi diskuterar den japanska metoden IKIGAI – metoden som används för att identifiera ens syfte i livet. Vi reflekterar också över ekonomiprofessorn Micael Dahlens användning av AI-klockan. Hur mycket tid ägnar vi egentligen åt att hitta vårt "syfte"?
 • #176 Knepiga jobbsituationer

  33:39
  Vi tar upp några av våra lyssnares AKTUELLA jobbsituationer. Mobbning på jobbet? Stanna på tryggt bolag eller hoppa på något okänt? Hur hanterar man härskartekniker? Det och mycket mer i veckans podd om knepiga jobbsituationer.