Share

cover art for Ingrid Simensen | Sjokkerende holidaydip-news og TikTok-trøbbel for influencerminister

#Nyhetene

Ingrid Simensen | Sjokkerende holidaydip-news og TikTok-trøbbel for influencerminister

Season 1, Ep. 74

Hvordan skal folk få seg dip til potetgullkosen etter denne ukens prisøkninger på mat? Og hvor smart er det egentlig av en justisminister å dele masse om livet sitt på en kinesisk app? Dette og mye, mye mer får du høre om i ukens episode. Øyvind er endelig tilbake og i tillegg til Christoffer er vår kjære stamgjest Ingrid Simensen med på å diskutere ukas viktigste nyheter. Det har skjedd MYE denne uka og får du med deg den lille timen vi byr på her, så kan du gå inn i helga med stor selvtillit på egen kunnskap. Henger du med hele veien får du også et unikt og intimt innblikk i Øyvinds store lidenskap!

More episodes

View all episodes

 • 97. Skinny E aka Emil | Navalnyj-død, Trump-parodi og tvilsom sangtekst

  01:02:16
  Hvorfor ville Putin se Navalnyi død? Og hvordan går det med krigen i Ukraina? Er Israels Eurovision-bidrag for politisk? Og kommer Israel til å invadere byen Rafah sør i Gaza? Dette og mye, mye mer får du høre om når Emil, personen bak Skinny E, er med i den aller siste episoden av #Nyhetene. Vi går ut med et smell og det blir blant annet en intens konkurranse mellom brødrene og Christoffer har med seg noen fete boblere, altså sakene som ikke nådde helt opp i nyhetsbildet den siste uka.
 • 96. Bahare Viken | Folkemordanklager, ulovlig AI-porno og øredøvende Tiktok-stillhet

  01:01:53
  Hva er egentlig folkemord og er det faktisk folkemord Israel begår i Gaza? Burde Norge boikotte MGP så lenge Israel skal være med? Og hvordan kan Taylor Swift få en avgjørende rolle i det amerikanske valget? Dette og mye mer får du høre om når Bahare Viken tar med seg masse personlighet og gjester #Nyhetene. I konkurransen møtes Bahare og Christoffer til showdown om æren i saker om ungdomskriminalitet, dårlige forbilder og Taylor Swift. I Ukens Boblere har Christoffer med seg sakene som ikke nådde helt opp i ukens nyhetsbilde og der får Øyvind vist at han er sykt oppdatert på Tiktok-trender.
 • 95. Adrian | Masterjuks, Zalo i melka og forvirrende flybombing

  01:00:53
  Må Ingvild Kjerkol gå av som minister akkurat som Sandra Borch måtte etter å ha jukset seg til en D på masteroppgaven? Hvem skjøt ned det russiske flyet denne uka? Og har vi blitt vinterpyser i dette landet? Dette og mye mer får du høre om når #Nyhetene er tilbake! Øyvind og Christoffer glir rett tilbake inn i sin vanlige dynamikk sammen med ukas gjest som er Adrian fra humoruniverset «Skal vi bade?». Christoffer presterer som vanlig når han må konkurrere med Adrian om ukas nyheter, men han har heldigvis med seg en oppsiktsvekkende nyhet i «Ukas boblere», spalten med saker som ikke nådde helt opp i ukens nyhetsbilde.  
 • 94. Hemmeligheten bak vår pause, kommunevalgskjedsomhet og millionseier i golf: Nå avslører vi alt!

  01:01:52
  #Nyhetene tar en pause og går ut med et smell! I denne utgaven får du vite alt du trenger om valget den 11.september når Christoffer vurderer om han skal finne seg et parti å stemme på eller om han skal stemme blankt. Vi snakker også om den siste saken i rekken av kaos rundt regjeringen, nemlig aksjekjøpene til Utenriksminister Anniken Huitfeldts mann. I tillegg får du høre om tidenes drap i Russland, den tafsete spanske fotballpresidenten og hans sultestreikende mor, ny koronavirus-variant, enorme premiepenger til den norske gromgutten i golfens verden og dramaet rundt Amanda-prisen.
 • 93. SPESIAL | Er habilitet så viktig, da?!

  20:26
  De siste par ukene har handlet om habilitet. Kunnskapsminister Tonje Brenna er i hardt vær og Kultur- og likestillingsminister Anette Trettebergstuen måtte gå av. Men hva er egentlig habilitet? Og hvorfor er det så viktig at politikere er nøye med dette? I denne ukas #Nyhetene gir Øyvind deg en kort innføring i habilitet og diskuterer de to sakene som har preget norsk politikk de siste ukene.
 • 92. Julian Rassat | Ubåtdrama, kjøttbråk og viral sportsdrikk til Norge

  01:06:45
  Hvordan skal det gå med rikfolka som har blitt borte på Titanic-tokt? Er renta for høy nå? Og bør folk dra på Aker Brygge for å se KSI og Logan Paul lansere drikken Prime neste uke? Dette og mye mer får du høre om i ukens episode der Gullruten-nominerte Julian Rassat fra Kompani Lauritzen Tropp 1 er med på en gjennomgang av ukas nyheter. Det blir diskusjon av Tonje Brenna og hennes pikante sak denne uka, den stadig stigende renta og nye kostholdsråd. Christoffer har selvfølgelig med seg boblere – sakene som ikke nådde helt opp i ukas nyhetsbilde.
 • 91. Boikott-bonanza og president-tiltale

  43:17
  Bør alle boikotte Freia nå? Og skal Donald Trump i fengsel? Dette og mye mer får du høre om i ukens utgave der Øyvind og Christoffer loser deg gjennom den siste ukas nyhetssaker. Du får høre om Boris Johnson er funnet skyldig i å ha villedet det britiske parlamentet, hva du har å tjene på det reviderte nasjonalbudsjettet og Christoffer har med seg saker som ikke nådde helt opp i ukens nyhetsbilde.
 • 90. Maciek Ofstad | Knusende Pride-dom, brutal oversvømmelse og jordbær-revolusjon

  01:19:51
  Må justisminister Emilie Enger Mehl gå av etter at en rapport viste at terrorangrepet i juni 2022 kunne vært stoppet? Og hva døde flest nordmenn av i fjor? Dette og mye mer får du høre om i denne utgaven av #Nyhetene der drømmegjest Maciek Ofstad er med Øyvind og Christoffer på en lettbeint oppsummering av den siste ukas nyheter. Det blir konkurranse om den Ukrainske motoffensiven, skogbranner i Canada og dødsårsaker i Norge. Christoffer er tilbake med godt forberedte boblere om en real klikktabbe av det svenske forsvaret, fucking ducking og en oppfinnelse som vil endre alt du foretar deg i butikken!
 • 89. Nicolai Ek | «Uformelle» krigsforhandlinger i Oslo – uten bord!

  58:50
  Hvorfor har alle utenriksministrene i NATO vært i Oslo denne uka? Og hvorfor i alle dager flagger Haaland-familien ut til Sveits? Dette og mye mer får du høre om i ukens episode der Øyvind og Christoffer får besøk av TikTok-fenomenet Nicolai Ek. Det blir dyptgående analyse av NATO-møtet denne uka og krigen i Ukraina. Vi går også inn i den grådige Haaland-familien, Sannhetskommisjonen som har gransket uretten Norge har begått overfor samer, kvener og norskfinner, bortkomne barn i Amazonas og PSTs svikt i forkant av fjorårets angrep mot Pride-festivalen. Og selvfølgelig Al Pacino (83) som har blitt far, den grisen.