Share

cover art for Avsnitt 114: Spöket Le-Le-La-Laban

Nours Poddelipodd. Och Henrik.

Avsnitt 114: Spöket Le-Le-La-Laban

Season 1, Ep. 114

Comeback! Nour & Henrik är tillbaka - äntligen!

Nour besitter en orgasmisk sömntalang .. eller så har hon extremt nära relationer med andar, eller Scooby.

Vad pratar Henrik om hos Psykologen och dax att sänka våra förväntningar ytterligare på våra influencers

More episodes

View all episodes

 • 122. Avsnitt 122: Carpe Diem

  43:33
  Henriks trötta ögon har inget med pollen att göra, inte heller att han sovit bort hela helgen ..men kanske liiite med att han köpt en bildamsugare?Kan Ai behärska prutthumor? Träffade Nour ChatGpt i toakön? Svar från Heather Shaw(!) ..Dessutom - vi listar bröllopstal och så slår vi fast med besked:DET VAR INTE BÄTTRE FÖRR!!
 • 121. Avsnitt 121: Skinknäve

  42:55
  Nour och Henrik har olika anledningar till att vara arga, en handlar om en jävla olja, en annan om en drömd ballong…Vi får veta hur det kom sig att Henrik kunde ha en hyfsad rockstjärnekarriär utan att kunna spela gitarr och så återkommer en efterlängtad favorit: Nours lista.
 • 120. Avsnitt 120: Shakira på svenska

  41:46
  Hemkomna lite sent från äggjakten eller ”i Harens buske” om man så väl vill, pratar vi om Miley Cyrus och Shakiras hämndlåtar. Hur skulle Nour och Henrik hämnas på varandra, om det skulle behövas? Dessutom Carola, pappaskämt och killkramar!
 • 119. Avsnitt 119: Vi yogar med Apelgren

  42:44
  ”Urtrista töntar och inga Göteborgare!”Varför så mycket hat på Schyffert när han vill fira med Göteborg när staden fyller år? Peter Apelgren, har svaret! Dessutom Ägg-pundare, Montazami och pensions-hallabaloo.
 • 118. Avsnitt 118: Shima is a punkrocker

  42:53
  Maya hi maya ho ! Nour har varit på stå upp med Shima Niavarani och blivit starstruck. Henrik ska vara med i Biancas talkshow och är lite skraj. Kommer det hällas grisblod över honom som i ”Carrie” ? Nour äcklas över nykära och Henrik känner med Janne. Vi lajvar TV-studio-samtalet för att göra om och rätt...
 • 117. Avsnitt 117: Gigga för sperma

  38:57
  "Hemma hos Nour & Henrik" .. Ja det blev så den här gången, så välkommen in under täcket och myspodda! Vi värderar Henriks säd och funderar över skilsmässor över 60. Henrik har varit på svensexa med ping pong och hantverk och ska Nour få Jim Carreys kvinnliga "Body Double" som föråkare??
 • 116. Avsnitt 116: Mustasch på Avatar

  48:51
  Henrik har känt sig rolig hos Frisören och hört det roligaste på bussen. Nour har pratat om sin roliga turné i TV4 men fick frågor om vad hon ska göra när Henrik är död :=I Dessutom : Påvens snoppring, PRAOs tuggnycklar, Henriks Snöbllskris, generationsskillnader & antivaccare och den totala krocken mellan ärlighet och glättighet.
 • 115. Avsnitt 115: Tacodykaren

  47:06
  Nour ska ut på vägarna igen!Vi pratar turnéaffischer i stand-up-världen: Varför är det så poppis med folkdräkt? ..Nä bättre med lesbiskt! Henrik har försökt handla låtsatscitroner på Ica och Nour ska vara med i Trolltider.När tar någonsin Skarsgårdarna slut och hur gick det egentligen på Henriks 65+ gig?