Share

cover art for Hilde Løkensgard Bjørnsvik i Ål kommune

NOKUpodden

Hilde Løkensgard Bjørnsvik i Ål kommune

Season 1, Ep. 3

Norsk kulturforum er et faglig nettverk om samler alle kulturaktører i norsk kommuner og fylker. Sammen jobber vi for å styrke kulturfeltets faglige arbeid og utvikle bærekraftige og robuste lokalsamfunn i by og bygd.


I denne episoden møter du kultursjef i Ål kommune - Hilde Løkensgard Bjørnsvik.


Det er Lage Thune Myrberget fra StoryPhone AS som samtaler med gjesten og leverer produksjonen.

More episodes

View all episodes

 • 6. Randi Melgaard kultursjef i Narvik kommune

  26:10
  Har kulturbransjen skjønt at de er en næringsaktør? Og hva skal til for å gjøre et krigsmuseum relevant for samtiden? Dette er noe av det Lage Thune Myrberget og Randi Melgaard snakker om i ny episode fra NOKU. Norsk kulturforum er et faglig nettverk om samler alle kulturaktører i norsk kommuner og fylker. Sammen jobber vi for å styrke kulturfeltets faglig arbeid og utvikle bærekraftige og robuste lokalsamfunn i by og bygd.I denne episoden møter du kultursjef i Narvik kommune - Randi Melgaard. Opptaket ble gjort 4. desember 2020. Det er Lage Thune Myrberget fra StoryPhone AS som samtaler med gjesten og leverer produksjonen.
 • 5. Olav Brostrup Müller, kultursjef Lillehammer kommune

  31:40
  Norsk kulturforum er et faglig nettverk om samler alle kulturaktører i norsk kommuner og fylker. Sammen jobber vi for å styrke kulturfeltets faglige arbeid og utvikle bærekraftige og robuste lokalsamfunn i by og bygd.I denne episoden møter du kultursjef i Lillehammer kommune - Olav Brostrup Müller.Det er Lage Thune Myrberget fra StoryPhone AS som samtaler med gjesten og leverer produksjonen.
 • 4. Harm-Christian Tolden kommunaldirektør kultur i Bergen kommune

  31:51
  Norsk kulturforum er et faglig nettverk om samler alle kulturaktører i norsk kommuner og fylker. Sammen jobber vi for å styrke kulturfeltets faglige arbeid og utvikle bærekraftige og robuste lokalsamfunn i by og bygd.I denne episoden møter du kommunaldirektør kultur i Bergen kommune - Harm-Christian Tolden. Det er Lage Thune Myrberget fra StoryPhone AS som samtaler med gjesten og leverer produksjonen.
 • 2. Trond Lie kultursjef i Time kommune

  32:18
  I NOKU-poddens andre pilotepisode møter du Trond Lie. Han er kultursjef i Time kommune og hadde samtale med mediajournalist Lage Thune Myrberget fredag 26. juni 2020.Norsk kulturforum er interesse- og kompetanseorganisasjonen for den lokale kultursektoren, og jobber med å samle og dele kunnskap og kompetanse om feltet. Lik. Kommenter. Del.Gi oss gjerne tilbakemelding og innspill til tema og gjester du ønsker å høre mer om i denne podkasten.
 • 1. Henrik Eurenius kultursjef i Sarpsborg kommune

  25:05
  I denne podkasten møter du kultursjef i Sarpsborg kommune: Henrik Eurenius. Norsk kulturforum jobber med å styrke den lokale kulturen og kulturfeltet generelt. Vi deler kunnskap og kompetanse gjennom deling, samhandling og dialog. I samarbeid med mediajournalist LageThune Myrberget fra StoryPhone deler vi samtaler og dialoger med norske kulturledere.