Share

NFT-podden


Latest episode

 • 11: Möt paret som lever på NFTs

  41:33
  Idag gästas vi av det karismatiska paret Sam och Miranda som hittat ett sätt att livnära sig på att flippa NFTs. Vi tar reda på hur de tänker kring framtiden och dagens läge på marknaden. Dessutom får vi insikter i hur man urskiljer bra och dåliga projekt. Vilka röda flaggor bör man leta efter? Allt detta och mycket mer i detta trevliga samtal! Lyssna och njut - och som vanligt, do your own research.

More episodes

View all episodes

 • 10: Framtiden av NFT-teknologin (med Mateo Florez)

  35:53
  Idag gästas vi av mannen vi tidigare benämnt som "lax-mannen", som har tokeniserat en laxodling. Under avsnittets gång förstår vi att det är SÅ mycket mer än detta han sysslar med, tillsammans med företaget Trust Anchor Group som jobbar med att förändra världen genom blockkedjeteknik. Vad tror denna supermänniska om teknologins framtid och hur man kan använda sig av den för att förändra och förbättra viktiga delar av samhället? Lyssna, njut och glöm inte att följa oss på Instagram @nftpodden!
 • 9: Digitala vs fysiska samlarobjekt

  31:58
  Manfred har börjat köpa fysiska samlarprylar och Christian avslöjar sin helt otroliga samling av... ja, vadå?Vad har fysiskt samlande för likheter och skillnader med NFTs? Vad kan vi lära oss av fysiskt samlande och applicera på vårt digitala samlande? Detta och mycket mer i veckans NFT-podden!@nftpodden på IG.
 • 8: Hur man skattar på NFTs (med gäst!)

  30:31
  Idag tar vi oss an the million dollar question "Hur skattar man på NFTs?" tillsammans med Andreas Schillen, som efter många mejl och samtal med Skatteverket är en riktigt skatt (HA!) när det kommer till skattefrågor. Vi pratar även om spännande nyheter, bland annat att det ska skapas en filmtrilogi om Bored Ape Yacht Club och Snoop Doggs idé om att revolutionera musikbranschen med NFTs. Njut!Hör av er till oss på @nftpodden om ni har frågor!
 • 7: Våra sämsta NFTs & massa spännande nyheter

  34:53
  Vi pratar om senaste veckans många spännande nyheter. Epic Games & Lego samarbetar i metaverse, Logan Paul lanserar NFT-plattform med helt nytt koncept och Jack Dorseys första tweet går upp för försäljning (spoiler: dyrt). Vi går även igenom våra sämsta köp, och Manfred förklarar varför han inte sålt en enda NFT.
 • 6: Metaverse - Hajp eller framtiden?

  31:14
  Vi pratar, filosoferar och teoretiserar om metaverse! Hur tror vi en dag i metaverse kommer se ut? Vilken roll kommer NFTs ha? Men viktigast av allt... Fick vi något på mintningen vi deltog i mitt i avsnittet?
 • 5: Hur undviker man scams?

  30:43
  Christian har åkt på covid och har haft stenkoll på söktrenderna kring NFTs, som inte ser särskilt bra ut. En grupp har blivit arresterade efter flertalet scams och kan få upp till 20 år i fängelse. Dagens ämne: SCAMS! Hur undviker man dom? Vilka är de största scamsen? Hur vågar kändisar scamma sina fans med NFTs? Detta och mycket mer i dagens poddavsnitt!