Nerdelandslaget

Share

Sommerspesial #5: Korktavlespesial III

Season 7, Ep. 57

Nerdelandslagets spillere er engasjerte lyttere med gode spørsmål, så vi river flere lapper ned fra korktavlen og svarer så godt det lar seg gjøre i årets siste sommerspesial! Kommer Hogwarts Legacy til å leve opp til forventningene? Hva tenker vi om Starfield etter den noe underveldende gameplayvideoen vi så i juni? Hvilke spill vekker sommerminner? ⛱️


Vi svarer, mimrer, kaster ett av lydplankelagene i musikkmyra og gleder oss til neste uke - for da er vi tilbake med sesong ni av Nerdelandslaget! Takk for en flott sommer, vi høres snarere enn du aner 🐚

Flere episoder

 • 44. Sidequest: Dypdykk (Kingdom Come: Deliverance) med Espen Borge

  43:43
  Vi svinger sverdene og hever skjoldene idet journalist og regissør Espen Borge og jeg hopper inn i 2018-spillet Kingdom Come: Deliverance! Et litt undervurdert og oversett RPG som virkelig tar immersion og verdensbygging på alvor. Er du glad i Skyrim, men syns det mangler litt av fightingen fra For Honor eller Chivalry 2? Da har du en koseklump av et spill i vente!
 • 43. 191: Irene Marie "Ircha Gaming" Sørensen

  02:07:37
  HURRA! Ny episode, ny venn og ny spiller på laget! Vi har hatt besøk av bursdagsbarnet Irene Marie "Ircha Gaming" Sørensen, et leksikon av en gamer med nesten 100.000 subscribers på YouTube! 👀Vi snakker om ca fem tusen forskjellige spill, anmelder We Love Katamari Reroll, lærer om Harvest Moon-serien, diskuterer både Diablo 4, Apples nye AR/VR-headset, feigheten rundt Overwatch 2s Pride-event, går lydplanker, knekker Kojimakoder, lister opp de fire beste Good Boys i spill og mye, mye mer! 🐶
 • 42. Sidequest: Fem spill du ikke kan gå glipp av med Espen Borge

  45:25
  Ukas gjest er en nydelig, rappkjefta fyr fra Moss som dere nylig ble kjent med i Nerdelandslaget: Journalist og regissør Espen Borge! Han har med seg fem spill det er umulig å ikke kose seg med å høre om, for her skal vi innom alt fra Boing Manager (!) til True Crime: Streets of LA. En herlig buffet! God helg!
 • 41. #190: Seb, Ida & Andreas

  02:10:26
  Vi har kommet til episode 190 (!) av Nerdelandslaget, og det feirer vi med gode 130 minutter spillsnakk og anmeldelse av Lord Of The Rings: Gollum 🐟Ida tar munnen full, ordspillene sitter løst, vi dissekerer PlayStations store pressekonferanse, snakker om tre små perler på Game Pass, tar Steffen Lund på alvor i Lydplanken og gir deg fire tips for grønnere fingre 🌱 For å nevne noe!
 • 40. Sidequest: Bunn ti spilltilbehør med Ken Wasenius-Nilsen

  36:46
  Dette her. Er noe av det morsomste vi vet! Det har kommet mye spilltilbehør opp gjennom tidene som har vært helt fullstendig håpløst, der utviklerne har forsøkt å tjene penger på trender eller på noe som hørtes mye bedre ut på papiret enn det var i praksis.Hva sier du for eksempel om Game Boat til Kinect? Sega Activator? Game Boy Printer? Eller hva med Atari Joyboard? Her er de rangert fra 10 til 1 - Nerdelandslagets liste over tidenes verste spilltilbehør. God fornøyelse! 
 • 39. #189: Mads Hansen

  02:12:22
  Ønsk hjertelig velkommen nyeste spiller på Nerdelandslaget, den eneste gjesten i NL-historien som ikke bare ER en spillkarakterer, men som også pryder et spillcover: Multitalentet og den livsglade gjøgleren Mads Hansen! 💫Ikke bare er han den eneste fra Lier som eide Philips CD-i, han nevner også opptil flere spill som vi snakker om for første gang i Nerdelandslagets historie. Vi skal til PC, konsoller, Game Boy og mobilspill! Vi skal til dyreparker, pyntegjenstander med penis og Henriks Pog-imperie!
 • 38. Sidequest: Mine Drømmespill med Ken Wasenius-Nilsen

  42:08
  Hjertelig velkommen til en helt ny serie i Nerdelandslaget: Mine Drømmespill! I denne serien får gjesten lov til å komme og pitche ideer til spill som ikke finnes, men som gjesten skulle ønske at gjorde det. Først ut er radioprogramleder, supernerd og levemann Ken Wasenius-Nilsen! Vi snakker om superhelter, fotball i VR og wrestling i denne episoden som byr på MYE latter, kreativitet og en hel haug med potensielle bugs og gode grunner til at Kens drømmespill ikke finnes allerede 😂
 • 37. #188: Stian & Andreas

  02:02:54
  GRATULERER MED DAGEN! 🇳🇴 Stian og Andreas har vært i studio igjen for å behørig dekke Tears of The Kingdom, men også en hel haug med andre spill 🎮 Hasse anmelder Bramble: The Mountain King, vi dekker alle de største spillnyhetene, gratulerer norsk esport og Wenche Foss skal til pers som pirat i lydplanken?!
 • 36. Sidequest: 40 store spillselskap (Bungie) med Rune Fjeld Olsen

  01:03:20
  Det er en enorm mengde med herlige historier fra spillselskapene vi alle er så glade i, og Bungie er intet unntak! Bli med spilljournalist og Level Up-programleder Rune Fjeld Olsen, så dykker vi ned i pikeskoler, crack houses, økonomiske kriser, Marathon, Halo, Destiny og mye, mye mer.