Nerdelandslaget

del

Sidequest: Silmarillion med Truls Ludvig Johnsen

Season 8, Ep. 38

ADVARSEL: I DENNE SIDEQUESTEN ER DET FRI PRAT OM DETALJER KNYTTET TIL TOLKIENS BØKER SOM MED ALL OVERHENGENDE SANNSYNLIGHET VIL FUNGERE SOM SPOILERE FOR AMAZONS RINGS OF POWER-SERIE.


Det er kanskje litt underkommunisert i Nerdelandslaget, men jeg er en enorm Tolkien-fan. I disse magiske Rings of Power-tider føles det derfor helt naturlig å lage et par Sidequests som forteller mer om universene som disse historiene utspiller seg i, og til å gjøre det har jeg fått meg med en fyr som har lest hvert eneste ord Tolkien skrev, om det så var handlelista på Coopen i Oxford: artist og musiker Truls Ludvig Johnsen! 


I denne første av to Tolkien-inspirerte episoder gir vi deg et lettfattelig og forståelig sammendrag av Silmarillion, Tolkiens skapelsesberetning og beskrivelse av hele universet historie. Så! Dersom du har begynt å lese og gitt opp før, ikke fortvil! Nå er det din tur til å kunne briefe med detaljkunnskap om Eru Ilúvatar, Ainurene og Finrod. Du vet, den eldste broren til Galadriel som døde i kamp mot Saurons varulver. God helg!


- Truls & Andreas


🎨: https://www.instagram.com/urthurth/ 

Flere episoder