Nerdelandslaget

Share

Sidequest: 40 store spillselskap (Rockstar) med Andreas Hedemann

Season 7, Ep. 44

Neimen! Er det bare deg, Andreas?


Det stemmer! For første gang i Nerdelandslagets historie har jeg satt meg ned for å lage en alenepod, der jeg går gjennom Rockstars historie og trekker frem mine egne minner knyttet til deres spill. Det ble en veldig koselig og litt filosofisk episode som jeg håper du får like mye ut av som meg!


Hvem hadde trodd at GTA5 både kunne roe nervene og få oss som spillere til å se ting i større perspektiv? Ikke jeg, men spillet gjorde det likevel. God helg!

Flere episoder

 • 44. Sidequest: Dypdykk (Kingdom Come: Deliverance) med Espen Borge

  43:43
  Vi svinger sverdene og hever skjoldene idet journalist og regissør Espen Borge og jeg hopper inn i 2018-spillet Kingdom Come: Deliverance! Et litt undervurdert og oversett RPG som virkelig tar immersion og verdensbygging på alvor. Er du glad i Skyrim, men syns det mangler litt av fightingen fra For Honor eller Chivalry 2? Da har du en koseklump av et spill i vente!
 • 43. 191: Irene Marie "Ircha Gaming" Sørensen

  02:07:37
  HURRA! Ny episode, ny venn og ny spiller på laget! Vi har hatt besøk av bursdagsbarnet Irene Marie "Ircha Gaming" Sørensen, et leksikon av en gamer med nesten 100.000 subscribers på YouTube! 👀Vi snakker om ca fem tusen forskjellige spill, anmelder We Love Katamari Reroll, lærer om Harvest Moon-serien, diskuterer både Diablo 4, Apples nye AR/VR-headset, feigheten rundt Overwatch 2s Pride-event, går lydplanker, knekker Kojimakoder, lister opp de fire beste Good Boys i spill og mye, mye mer! 🐶
 • 42. Sidequest: Fem spill du ikke kan gå glipp av med Espen Borge

  45:25
  Ukas gjest er en nydelig, rappkjefta fyr fra Moss som dere nylig ble kjent med i Nerdelandslaget: Journalist og regissør Espen Borge! Han har med seg fem spill det er umulig å ikke kose seg med å høre om, for her skal vi innom alt fra Boing Manager (!) til True Crime: Streets of LA. En herlig buffet! God helg!
 • 41. #190: Seb, Ida & Andreas

  02:10:26
  Vi har kommet til episode 190 (!) av Nerdelandslaget, og det feirer vi med gode 130 minutter spillsnakk og anmeldelse av Lord Of The Rings: Gollum 🐟Ida tar munnen full, ordspillene sitter løst, vi dissekerer PlayStations store pressekonferanse, snakker om tre små perler på Game Pass, tar Steffen Lund på alvor i Lydplanken og gir deg fire tips for grønnere fingre 🌱 For å nevne noe!
 • 40. Sidequest: Bunn ti spilltilbehør med Ken Wasenius-Nilsen

  36:46
  Dette her. Er noe av det morsomste vi vet! Det har kommet mye spilltilbehør opp gjennom tidene som har vært helt fullstendig håpløst, der utviklerne har forsøkt å tjene penger på trender eller på noe som hørtes mye bedre ut på papiret enn det var i praksis.Hva sier du for eksempel om Game Boat til Kinect? Sega Activator? Game Boy Printer? Eller hva med Atari Joyboard? Her er de rangert fra 10 til 1 - Nerdelandslagets liste over tidenes verste spilltilbehør. God fornøyelse! 
 • 39. #189: Mads Hansen

  02:12:22
  Ønsk hjertelig velkommen nyeste spiller på Nerdelandslaget, den eneste gjesten i NL-historien som ikke bare ER en spillkarakterer, men som også pryder et spillcover: Multitalentet og den livsglade gjøgleren Mads Hansen! 💫Ikke bare er han den eneste fra Lier som eide Philips CD-i, han nevner også opptil flere spill som vi snakker om for første gang i Nerdelandslagets historie. Vi skal til PC, konsoller, Game Boy og mobilspill! Vi skal til dyreparker, pyntegjenstander med penis og Henriks Pog-imperie!
 • 38. Sidequest: Mine Drømmespill med Ken Wasenius-Nilsen

  42:08
  Hjertelig velkommen til en helt ny serie i Nerdelandslaget: Mine Drømmespill! I denne serien får gjesten lov til å komme og pitche ideer til spill som ikke finnes, men som gjesten skulle ønske at gjorde det. Først ut er radioprogramleder, supernerd og levemann Ken Wasenius-Nilsen! Vi snakker om superhelter, fotball i VR og wrestling i denne episoden som byr på MYE latter, kreativitet og en hel haug med potensielle bugs og gode grunner til at Kens drømmespill ikke finnes allerede 😂
 • 37. #188: Stian & Andreas

  02:02:54
  GRATULERER MED DAGEN! 🇳🇴 Stian og Andreas har vært i studio igjen for å behørig dekke Tears of The Kingdom, men også en hel haug med andre spill 🎮 Hasse anmelder Bramble: The Mountain King, vi dekker alle de største spillnyhetene, gratulerer norsk esport og Wenche Foss skal til pers som pirat i lydplanken?!
 • 36. Sidequest: 40 store spillselskap (Bungie) med Rune Fjeld Olsen

  01:03:20
  Det er en enorm mengde med herlige historier fra spillselskapene vi alle er så glade i, og Bungie er intet unntak! Bli med spilljournalist og Level Up-programleder Rune Fjeld Olsen, så dykker vi ned i pikeskoler, crack houses, økonomiske kriser, Marathon, Halo, Destiny og mye, mye mer.