Share

cover art for Teaser - Kommunalpolitikern som offrades

När strålkastaren släckts

Teaser - Kommunalpolitikern som offrades

Season 1

Snart släpper vi första avsnittet i vår podcastserie När strålkastaren släckts. I serien undersöker vi mediedrevens mekanismer och hur de påverkat de inblandade. Här får du ett smakprov på vad första avsnittet kommer att handla om.

More episodes

View all episodes

  • 2. Kommunalrådet som offrades - del 2

    33:51
    Nu är Joachim ute i kylan och får inte längre vara medlem i Kristdemokraterna. Han har förlorat alla sina politiska uppdrag och får kämpa för att inte förlora sin arbetsinkomst. I det här avsnittet får du höra Joachim berätta om det är att uppleva ett mediedrev, förklara sina märkliga utspel på sociala medier och hur det kom sig att han plötsligt fick bli medlem igen efter två år i kylboxen.Om du gillar den här podden får du gärna stödja vår journalistik genom att swisha ett valfritt bidrag. Följ länken här och scanna QR-koden eller swisha till nummer 123 152 30 00. Genom att göra det hjälper du oss att producera fler poddar i samma anda.Producerad 2022 av Bold Buddha Production.
  • 1. Kommunalrådet som offrades - del 1

    22:31
    Joachim Gahm blev utesluten från Kristdemokraterna när det basunerades ut i media att han tycker att alla aborter är mord. Granskar man fallet närmare ser man att det kanske inte alls var vad han sade. Fast Joachim sade mycket annat också... Lyssna och avgör själv om Joachim Gahm blev ett offer för ett mediedrev då bara en del av hans svar på en Facebookfråga om aborter slogs upp stort i riksmedia.Om du gillar den här podden får du gärna stödja vår journalistik genom att swisha ett valfritt bidrag. Följ länken här och scanna QR-koden eller swisha till nummer 123 152 30 00. Genom att göra det hjälper du oss att producera fler poddar i samma anda.Producerad 2022 av Bold Buddha Production.