Share

cover art for 3. Vem hittade på ordet prutt?

Musse & Heliums Podd

3. Vem hittade på ordet prutt?

Season 1, Ep. 3

I detta avsnitt pratar Musse & Helium bla. om vilken mat som är deras favoritmat, vad man gör om någon är dum samt varför äldre människor blir så stela. Nu kör vi ..... =)

More episodes

View all episodes

 • 1. 1. Fråga vad du vill - Så svarar Musse & Helium

  13:28
  Välkommen till Musse & Heliums första podd någonsin - NU KÖR VI!
 • 2. 2. Hemlig kompis

  13:00
  I detta avsnitt pratar vi om favoritfärger, vilket spel som är Musse & Heliums favoritspel för stunden och om att vara en hemlig kompis. Vad kan det vara tro? Lyssna så får du veta. Nu kör vi! =)
 • 4. 4. Jagad av en elefant!

  13:08
  I detta avsnitt pratar vi bla. om bilar, om Djurriket finns på riktigt eller inte och om man kommer få se Musse & Helium i någon video snart? Musse & Helium delar även med sig sig av veckans tips som är väldigt bra. =) Ok nu kör vi!Skicka in en egen fråga till info@musseochhelium.seFölj oss gärna på vår instagram och FB - musseochhelium heter vi där.Dela gärna vår podd och skriv gärna kommentarer om vad ni tycker om podden.Puss & Fis // Camilla, Musse & Helium
 • 5. 5. Magisk trolldeg

  15:14
  I det här avsnittet pratar vi om syskonbråk, vilka spel Musse och Helium gillar samt om magisk trolldeg mm. Såååå ... nu kör vi!
 • 6. 6. Mörkrädd och nysningar.

  13:38
  I detta avsnitt pratar vi om varför man nyser när man kollar upp mot solen, vad man gör om man är mörkrädd. Veckans tips är inte bara ett tips utan även en spännande lek. Välkommen till avsnitt 6 av -Fråga vad du vill så svarar - Musse & Helium. Nu kör vi =)
 • 7. 7. Bästa kompis & skrattattack

  14:00
  I detta avsnitt pratar vi b.l.a om vad en bra vs dålig kompis är, hur viktigt det är att skratta och ifall möss kan ha olika färger. Välkomna, nu kör vi =)
 • 8. 8. Vad händer när du fiser under vattnet?

  15:28
  I detta avsnitt pratar vi om havet och vad som egentligen händer när man fiser under vattnet. Är det en bra eller dålig idé? Svaret får ni i detta avsnitt, så nu kör vi! =)
 • 9. 9. Farliga saker som inte är farliga.

  16:07
  I detta avsnitt pratar vi bl.a. om natten, hundhimlen samt vad man gör åt saker man tycker är läskiga. Välkommen till ännu ett avsnitt av vår podd. Ge oss gärna betyg och skriv gärna en kommentar om vad du tycker om vår podd. Då blir vi så glada! Puss & Fis =) Nu kör vi!