Share

cover art for Mush X Fredrik Gulbrandsen: Isbadeffekten

Mush Hour

Mush X Fredrik Gulbrandsen: Isbadeffekten

Season 1, Ep. 11

I denne ukas episode får Mush besøk av Fredrik Gulbrandsen. De snakker om starten på fotballkarrieren, inspirasjon og forbilder, garderoben i Lillestrøm, overgangen til A-laget, og gode minner fra landslaget. Gulbrandsen deler også erfaringer fra tiden sin i Molde og Red Bull Salzburg.

More episodes

View all episodes

 • Bonus episode : Mush X Eivind Hofstad Evjemo : Drømmen og Skyggen

  01:00:20
  I denne bonusepisoden av Mush hour snakker Mush og forfatteren Eivind Hofstad Evjemo om deres nye bok 'Drømmen og skyggen. De diskuterer Mush sin reise i fotballuniverset og hva som overrasket Eivind mest. De snakker om psykologien til en fotballspiller og de mekanismene som spiller inn i fotballen. De diskuterer også hierarkiet i laget og relasjonen mellom etablerte spillere og yngre spillere. Videre snakker de om identitet og hvordan Mush har lært å forstå seg selv gjennom sin reise i fotballen. De reflekterer også i maktforholdet mellom unge spillere og de som tar kontroll over karrierevalgene deres. Til slutt diskuterer de responsen på boken og hvordan Mush har vært åpen om sine egne feil og utfordringer.
 • 16. Mush X Markus Henriksen: Prins Rambo

  01:27:52
  I siste episode av denne sesongen så får Mush besøk av sin gode venn Markus Henriksen. De snakker om vennskapet deres og tiden de tilbrakte sammen i Rosenborg. Markus deler sine erfaringer med å spille for Hull City og AZ Alkmaar, og hvordan det var å bo i ulike land. De diskuterer også betydningen av å spille for landslaget og deres håp for norsk fotball i fremtiden.
 • 15. Mush X Riise : Rød Ferrari og Big Mac

  01:32:06
  I ukens episode får Mush besøk av en av Norges største fotballspillere, John Arne Riise. De prater om hans fotballkarriere og hvordan han har presset seg selv til å bli bedre. De diskuterer også utfordringene med å være en ung spiller og hvordan man kan takle presset. Videre snakker de om viktigheten av mental styrke og hvordan det kan påvirke en spillers suksess i fotball. En rød Ferrari og big Mac blir også nevnt.
 • 14. Bonus episode Mush X Frida :Couples Retreat

  46:30
  I ukas episode av så får mush besøk av sine bedrehalvdel Frida. De har en avslappende prat på terassen om livet på Kypros, svipptur innom Japan og om suksess på banen automatisk betyr lykke i livet og vica versa. 
 • 13. Mush X Landu: Landu(15) bedre enn Martin (15)

  01:49:07
  I ukens episode får Mush besøk av legenden Landu Landu. De snakker om hans oppvekst i Stavanger, overgangen til Viking, og hans første møte med Mushaga på Østfoldhallen. De diskuterer russetreff, EM-kvalifisering, tidlig debut og ungdomstiden. Videre diskuterer de ubehaget ved å være i rampelyset og betydningen av familie og støtte.
 • 12. Mush X Lise Klaveness : Sjefen over alle sjefer

  01:16:21
  I ukens episode får Mush besøk av den øverste lederen i norsk fotball, NFF-president Lise Klaveness. De diskuterer hennes fotballkarriere, utfordringer i fotballen og betydningen av inkludering og mangfold.
 • 10. Mush X Rohit Saggi : «Å VAR eller ikke VAR, det er spørsmålet

  01:09:10
  I ukas episode så får Mush besøk av FIFA og Eliteserie-dommer Rohit Saggi. De diskuterer sin lidenskap for fotball og dommerutviklingen. Samtalen dreier seg om forbedring av VAR, tidsbruk og kontroll på banen, de mest intense kampene, de mest utfordrende spillerne, og de fysiske kravene dommere må møte.
 • 9. Mush X Mush: Straight outta Kypros

  45:15
  I ukens episode svarer Mush på spørsmål fra lytterne og gir oppdateringer om livet sitt på Kypros. Han diskuterer beslutningen om å velge Kypros fremfor andre tilbud, tilfredsheten med valget og erfaringene i den kypriotiske ligaen så langt. Mush deler også favorittminnene fra landslaget, favorittgarderobeopplevelsene og tankene om å bli en influencer.