Share

cover art for #168 Racevecka - Kort version

MotoGP-podden med Lyon och Mårtensson

#168 Racevecka - Kort version

Season 7, Ep. 168

I helgen drar det äntligen igång i Portugal och väntan är över! I denna podd drar vi de sista förutsättningarna, går igenom förändringar på däck inför den här säsongen, pratar om olika testbanor och svarar på ett gäng lyssnarfrågor.

Det här är inledningen på podden, hela avsnitten ligger på patreon.com/motogppodden

More episodes

View all episodes

 • 229. #229 Malle - Kort version

  41:11
  Långt och kul samtal med Sandy Berlin och Malle Melander, Parts Manager hos Trackhouse Racing. Lyssna på hela den 2h 12min långa intervjun på Patreon.com/motogppodden.
 • 216. #216 Nyhetssvep och silly season 2025 - Kort version

  41:44
  Vi går igenom det senaste i MotoGP-världen och vi försöker oss på en tippning på vilka förare som teamen kommer ha nästa år.För att lyssna på hela avsnittet, gå in på patreon.com/motogppodden
 • 214. #214 Tester i Malaysia - Kort version

  08:05
  Vi går igenom vad som hände förra veckan i Malaysia och ser fram emot nästa test i Qatar kommande vecka.
 • 194. #194 Alex Lundh

  36:18
  Denna vecka blir det en specialpodd med Alex Lundh inspelad under helgen i Österrike. Det blir samtal om hans karriär, skador och hur man lyckas ta sig till GP. Halva avsnittet ligger öppet gratis och halva ligger bakom betalvägg via patreon.com/motogppodden.
 • 178. #178 Banrekord av Pellijeff på Anderstorp och inför Le Mans - Kort version

  08:01
  I söndags skrevs historia då Jesper Pellijeff slog det 33 år gamla banrekordet som Wayne Rainey hade på Anderstorp. Vi tog ett långt snack med Jesper om var han hittade mest tid, hur man kör Anderstorp mest optimalt, hur hans satsning ser ut i år och nycklarna till att köra fort på helgens MotoGP-bana Le Mans + en hel del annat.Det blir även snack om:- Marquez tillbaka efter skada- Hondas och Marquez överklagande gick igenom- Petrucci tillbaka- Inför Le Mans
 • 177. #177 Post Jerez - Kort version

  03:07
  I denna podd handlar det mest om det som det snackades mest om i Jerez; bestraffningar. Vi ger vår syn på saken (igen). Vi hyllar KTM, sätter plus och minus från helgen och så blir det givetvis startnummer 77. Vi berör även testet som kördes idag (måndag). patreon.com/motogppodden
 • 173. #173 Allt är stort i USA - Kort version

  03:02
  En "mellanpodd" med bl.a. ett nyhetssvep och startnummer 73.
 • 172. #172 Bez! - Kort version

  02:36
  Vi snackar ner racet i Argentina där Marco Bezzecchi tod sin och teamets första seger. Det blir plus och minus, snack om hjälmar, vidare snack om bestraffningar och avslutar med ett par lyssnarfrågor.
 • #171 Händelserikt i Portugal - Kort version

  04:11
  Fullmatad podd efter säsongspremiären i Portugal.- Marquez krasch - Straff- Skada- Bagnaias briljans- Säkerhet på banan- FIM Moto GP Stewards- FIM MotoGP Safety officer- Plus och minus- Argentinaoch lite till!