Share

Mot Alla Odds med Deqa Abukar

En podcast av Deqa Abukar


Latest episode

 • 5. Deqa möter Isabella Löwengrip

  34:06
  Hon kallar sig själv mamma till dagens svenska influensers - för hon var en gång i tiden först i Sverige med att ta betalt för ett inlägg i sociala medier - 500 spänn fick hon den gången. Från Blondinbella till utmärkelsen "näringslivets mäktigaste kvinna" och sen en förnedrande krasch. Hela hennes liv som entreprenör har utspelat sig i strålkastarljuset - på gott och ont. 

More episodes

View all episodes

 • 4. Deqa möter Ben Eliass

  37:14
  Han är av grundarna till Estrid, ett bolag som har vuxit i raketfart och backas av Cristina Stenbeck. Ben Eliass växte upp i både Sverige och Iran, han har jobbat på kryssningsbåt och blev framgångsrik på proffspoker innan han startade rakhyvelsbolag. Resan har inte varit spikrak - och förra året hamnade Estrid i en medial kritikstorm och anklagades för femwashing. Vad har Ben Eliass lärt sig av det?
 • 3. Deqa möter Pär-Jörgen Pärson

  29:19
  Pär-Jörgen Pärson är en av Sveriges absolut främsta techinvesterare.Men för den breda massan är han fortfarande något av en doldis och han pratar inte gärna om sitt privatliv. Han investerade tidigt Spotify, iZettle och Avito - och bevisligen skicklig på att nosa upp succébolag. Idag är Pär-Jörgen Persson partner på Northzone - och han är mer engagerad i att flytta riskkapitalet till underrepresenterade entreprenörer.
 • 2. Deqa möter Aysha Jones

  40:47
  Aysha Jones är entreprenör, talare, författare, poddare, bloggare och aktivist.Hon har startat bolag inom mode, skönhet och mat och grundade Black Lives Matter Sweden.Och hon vill ändra på saker. 
 • 1. Deqa möter Sebastian Siemiatkowski

  47:57
  Han kom på idén när han jobbade som säljare åt ett skojarbolag i ett sunkigt industriområde i Uppsala. Sebastian Siemiatkowski är en av grundarna bakom Klarna - betaljätten som har ambitionen att blir hela världens shoppingmotor. Med en ståtlig värdering 390 miljarder kronor och rosa marknadsföring har Klarna blivit ett av Sveriges mest kända och omskrivna framgångsbolag. Nu har Sebastian Siemiatkowski startat investmentbolag med sin fru Nina. Vilka entreprenörer tänker dom öppna plånboken för?
 • Trailer

  01:37
  En inblick på kommande avsnitt med premiär 26 januari.