Mørkerommet

 • Episode #025 - R.I.P. Mørkerommet. (2017-2018)

  04:52
  En æra er over. Mørkerommet blir til Jonny Bayer Show. Hør på Jonny fortelle hva og hvorfor i denne siste episoden.
 • Episode #024 - m /Ella Aase Anker & Martine Onstad

  01:06:19
  Ella & Martine har nettopp lansert den nye podcasten "Sexløs & Singel-ish". De er gjester i Mørkerommet, og snakker om sex, forhold, Jonnys synske evner, og ikke minst: vi kjører en ny runde chili challenge. Det blir HETT!
 • Episode #023 m /Thomas Anthun Nielsen

  45:07
  Jonny og Thomas åpner ballet med å snakke om droner, Åndenes makt på Fyllingsdalen Teater, å være manager & personlig assistent for Spetakkel, fra spilling på radio1 til tour manager. Å vokse opp på Løvstakken blant slossende chilenere og bosniere. Mobbing i barndommen, fra mobbeoffer til hustler, elevrådsformann og kaptein på fotballaget. Hvordan ble han redaktør i Megafon, og historier fra hverdagen til en redaktør for et gatemagasin. Vi kjører en ny chili challenge, og Thomas kjører både en gull og platina chilikule. Fortsetter Jonny å være pyse? Thomas kjører opp dronen i studio og får tatt sannsynligvis historiens første dronebilde tatt under podcastinspilling. Vi sier sannsynligvis, for vi gidder ikke google. Til slutt får vi høre Espen Drivenes' syn på Tidal skandalen.
 • Episode #022 - Jonny og Espen løser verdensproblemer

  01:08:11
  Espen & Jonny er alene i studio, og snakker om bunader og 17. mai, og Jonny er ikke udelt positiv til konseptet. Vi tar for oss historien om hvordan Jonny og Espen startet med podcast, og Espen presenterer en ny podcast som har premiere straks. Espen spiser en Chiliklaus spesial, Jonny serverer Ugandanyheter, vi snakker om telefoncover, bør Jonny spise reker? Hva er rarest av popcorn og brød? Espen og Jonny løser verdensproblemer og vi prøver å løse det største mysteriet: HVOR ER KJERSTI BERGESEN?
 • Episode #021 - m/ Kikkan (Dårlig Vane)

  57:23
  Kikkan fra Dårlig Vane gjester episode 21 av Mørkerommet. Han snakker om hvordan standupkomiker Christoffer Schjelderup dissekerte megahiten "Gikk i bakken" på standup showet sitt, og hva han synes om tekstanalysen. Fremtidsplanene til ham og kompisene i Dårlig Vane, Migos coveren hos Christine Dancke, og har han noen gang gått amok med brannslukningsapperat? Svaret får du kun på Mørkerommet!
 • Episode #020 - Roger Nilsen

  48:40
  Roger Nilsen trenger ingen introduksjon. Komiker, Rap stjerne, Jehova-utbryter, Den Nye Jesus. Mange navn, men kjenner du den egentlige Roger Nilsen? Forhåpentligvis gjør du det etter denne episoden.
 • Episode #019 - m/ Daniel Aakre Pedersen aka "Ex on the beach-Daniel"

  37:43
  Daniel Aakre Pedersen er deltaker i TVNorges høstsatsing "Ex on the beach. Vi kaller ham bare for "Ex on the beach-Daniel". VG kaller det "skandaleserie" Hva sier en av hovedpersonene selv? Hør og finn ut!
 • Episode #018 m/ Otto Unnison

  01:08:12
  Sjalg Otto Unnison er piercing artist, tidligere gitarist i Blood Command og diverse andre band, og tatovert over store deler av kroppen. Han har også laget en unik cover av Lars Vaulars "Rett opp og ned", som du får en smakebit på i podcasten. Du hører alt dette og mer i episode 18 av Mørkerommet.
 • Episode #017 - m/ Jonis Josef & Espen Drivenes

  57:28
  We're back bitches! Komiker Jonis Josef gjester relansering av Mørkerommet sammen med Espen Drivenes, manager for blant andre Fanny Andersen. Vi snakker standup, Los Angeles, Comedy Store og mye annet gøy!
loading...