Share

cover art for The Hunt: Jag blir som en tonåring igen!

Modetipset Secondhand

The Hunt: Jag blir som en tonåring igen!

Jessica går igång på The Hunt och blir som en tonåring igen med sitt tävlingsinriktade mindset! Vi har hittat svart-vit-randiga byxor till lyssnaren Lena (ni hittar inspirationsbilder på vår Instagram @omdetipset.se) och Anna är på jakt efter en oversized bikerjacka, men den får inte vara för bylsig utan mer smal i modellen. Jessica är också på jakt och berättar vad hon letar efter: nämligen en kort, klockad, veckad skinnkjol.


Det och mycket mer i veckans avsnitt av Modetipset Secondhand!Följ oss på Instagram @modetipset.seAnna Blom @msannablom

Jessica Lasses @jessicalasses

Nina Campioni @ninacampioniPrenumerera på vårt nyhetsbrev på http://www.modetipset.seModetipset Secondhand - i samarbete med Sellpy.

More episodes

View all episodes

 • The Hunt: Converse De Luxe - sneakers med klack?!

  08:26
  Anna är på en seriös jakt - det är sneakers säsong och Anna har hittat en modell som hon bara måste ha! Tänk Uma Thurman i Kill Bill fast inte gula, utan vita Onitsuka Tiger Mexica 66 med svarta detaljer. Den nya it-skon, enligt sneakersproffset Anna. Nina har ingen koll på sneakers men Jessica gillar Air Jordans. Trendspaning från New York: de nya Converse De Luxe med klack. Vad tycker vi egentligen om det? Lyssna to find out!Följ oss på Instagram @modetipset.seAnna Blom @msannablomJessica Lasses @jessicalassesNina Campioni @ninacampioniPrenumerera på vårt nyhetsbrev på http://www.modetipset.seModetipset Secondhand - i samarbete med Sellpy.
 • Jordbävning i New York och balkonghäng med Sarah Jessica Parker

  28:52
  I veckans avsnitt pratar vi om Sellpys cirkulära Fashion Report där man gjort en undersökning om 2000 personers vanor med secondhand och shoppa kläder. Anna berättar även om sin resa till New York där hon fick uppleva allt från inställda flyg, dela uber med en främling i flera timmar, och en jordbävning! Och visste du att Anna faktiskt även bott i New York en gång i tiden och då som granne med självaste Sarah Jessica Parker?! De hade en sak gemensamt - vad får du höra i podden!Följ oss på Instagram @modetipset.seAnna Blom @msannablomJessica Lasses @jessicalassesNina Campioni @ninacampioniPrenumerera på vårt nyhetsbrev på http://www.modetipset.seModetipset Secondhand - i samarbete med Sellpy.
 • The Hunt - vi älskar och hatar 80-tals-looken

  10:09
  I veckans The Hunt har Jessica och Nina har försökt att hitta skinnjackor till Anna, men Anna är kräsen! Vitbeige går bort pga Sonny Crockett-vibes från Miami Vice och 80-tals-passform är inte Annas melodi. Jessica älskar dock 80-tals-looken som får henne att minnas sin barndom och känna sig trygg. Vilken trend kan Nina inte ta till sig och varför skämdes Anna när hon och en familjemedlem skulle ut på middag i New York. Next up - lapptäcke!Det och mycket mer i veckans avsnitt av Modetipset Secondhand!Följ oss på Instagram @modetipset.seAnna Blom @msannablomJessica Lasses @jessicalassesNina Campioni @ninacampioniPrenumerera på vårt nyhetsbrev på http://www.modetipset.seModetipset Secondhand - i samarbete med Sellpy.
 • Är lyxvarumärken egentligen så mycket bättre än fast fashion?

  34:12
  Vi pratar remake! Nina har sytummen mitt i handen och inte använt nål och tråd sen syslöjden. Annas favoritplagg är en kappa som är en remake av en filt från 1950-talet. Vi får även reda på att någonting så spännande som en remakemaskin har tagits fram i Science Park Borås som genom automatisering och AI gör om kläder på löpande band! Vi diskuterar kring Frankrikes nya förslag gällande fast fashion. Är egentligen de stora modehusen med lyxvarumärken så mycket bättre än fast-fashion-kedjorna när det kommer till hållbarhet? Hur viktig är kvalitet för oss? Hur tänker vi när vi själva väljer kläder?Det och mycket mer i veckans avsnitt av Modetipset Secondhand!Följ oss på Instagram @modetipset.seAnna Blom @msannablomJessica Lasses @jessicalassesNina Campioni @ninacampioniPrenumerera på vårt nyhetsbrev på http://www.modetipset.seModetipset Secondhand - i samarbete med Sellpy.
 • Dejting på Antikmässan & grandpacore

  29:28
  Anna har varit på dejt på Antikmässan där även fantastiska Vintagemannen var talare. Vi snackar den nya heta trenden grandpacore som vi absolut älskar. Våren är på väg - och med den även fester, vilket betyder occasion wear! Inbjudan till en tillställning med dresscode - hur gör man? Vad ska man tänka på? Vi pratar även studentklänningar!Det och mycket mer i veckans avsnitt av Modetipset Secondhand!Följ oss på Instagram @modetipset.seAnna Blom @msannablomJessica Lasses @jessicalassesNina Campioni @ninacampioniPrenumerera på vårt nyhetsbrev på http://www.modetipset.seModetipset Secondhand - i samarbete med Sellpy.
 • The Hunt - skinnjacka med fransar

  11:42
  I veckans avsnitt diskuterar Anna, Jessica och Nina kring The Hunt - alltså jakten på ett alldeles speciellt plagg! Nina efterlyste en skinnjacka med fransar i förra avsnittet av The Hunt och Anna delar med sig av ett litet urplock hon gjort online på bland annat Sellpy, och berättar även om ett spännande möte hon har inbokat i vår när hon reser till Paris.Två lyssnare har hört av sig: Sandra letar efter vårkappor och Lena vill ha svartvitrandiga byxor. Kappor och trenchcoats har vi hittat och nu kommer vi gå på jakt efter det sistnämnda!Jessica berättar om ett plagg hon förälskade sig i nyligen och bara tvungen att köpa - till varje pris. Vad var detta för någonting och hur mycket kostade det? Lyssna to find out!Följ oss på Instagram @modetipset.seAnna Blom @msannablomJessica Lasses @jessicalassesNina Campioni @ninacampioniPrenumerera på vårt nyhetsbrev på http://www.modetipset.seModetipset Secondhand - i samarbete med Sellpy.
 • Att vara en greenfluencer - med Hållbara Sara

  46:22
  Från avfallsingenjör till hållbarhetsinspiratör! I veckans avsnitt får vi möjlighet att prata med ingen mindre än Hållbara Sara! Med sina 35,000 följare på Instagram vill Sara inspirera andra till mer medveten konsumtion och hållbarhet i vardagen. Sara berättar om sin resa, hur hon ser på secondhand och kreativitet, samt vilka plagg hon gärna bär i vår. Ett väldigt genuint och fint samtal om hur man som influencer, eller greenfluencer som Sara hellre vill kalla sig, ska förhålla sig till sin position på sociala medier kombinerat med det man faktiskt brinner för - hållbarhet. För precis som Sara nämner i avsnittet så finns det ju egentligen ingen hållbar konsumtion.Lyssna på avsnittet för att höra mer!Följ oss på Instagram @modetipset.seAnna Blom @msannablomJessica Lasses @jessicalassesNina Campioni @ninacampioniPrenumerera på vårt nyhetsbrev på http://www.modetipset.seModetipset Secondhand - i samarbete med Sellpy.
 • The Hunt - pasteller, vårkappor, trenchoats

  17:15
  Det och mycket mer i veckans avsnitt av NYA Modetipset Secondhand!I veckans avsnitt diskuterar Anna, Jessica och Nina kring The Hunt - alltså jakten på ett alldeles speciellt plagg! Jessica söker klänningar i gult, Nina snackar pasteller och Anna berättar om årstiden hon alltid lyckas missa - nämligen våren! Vi redovisar vad vi hittat till en lyssnare som söker vårkappor och trenchcoats, och Nina avslöjar en craving som hon vill att Anna och Jessica letar upp till henne inför nästa gång. Vilket plagg är det mån tro? Lyssna to find out!Följ oss på Instagram @modetipset.seAnna Blom @msannablomJessica Lasses @jessicalassesNina Campioni @ninacampioniPrenumerera på vårt nyhetsbrev på http://www.modetipset.seModetipset Secondhand - i samarbete med Sellpy.