Share

cover art for Köpa BH secondhand?

Modetipset Secondhand

Köpa BH secondhand?

Season 2, Ep. 27

I veckans avsnitt delar Anna och Emelie med sig av sina favoriter från Oscarsgalan och pratar även om den ikoniska röda mattan som detta år fått en ny färg! Dessutom har Emelie två spännande nyheter att berätta och Anna menar att det är okej att vara en shopaholic om du bara shoppar secondhand - så länge du transporterar dig och kläderna på ett vettigt sätt. Men hur är det egentligen med att köpa BH och underkläder secondhand? Anna presenterar även Veckans Stilsmarta: Dear Lizette och hennes härliga boho-stil.

Det och mycket mer i veckans avsnitt av Modetipset Secondhand!

Dear Lizette på Instagram: https://www.instagram.com/dearlizette/

Lady Gaga på Oscarsgalan: https://www.vogue.com/article/lady-gaga-oscars-2023-versace-dress

Kom ihåg att följa #secondhandutmaningen23 och Secondhand Mission på Instagram och få chansen att vinna en all-inclusive lyxig secondhandweekend tillsammans med oss i Stockholm.

Besök vår hemsida www.modetipset.se – en plattform och samlingssida för Modetipset Secondhands community! Här finner du allt från podcastavsnitt till sömnad, re-makes, lagningar och andra tips och trix! Har du frågor och funderingar eller något speciellt ämne du vill att vi tar upp i podden? Fyll i kontaktformuläret på www.modetipset.se

Instagram @modetipset.se

Anna Blom @msannablom

Emelie Norberg @emeliienorberg

More episodes

View all episodes

 • Jessica tvättar aldrig - Anna ger tvättråd!

  18:43
  I veckans avsnitt av Modetipset pratar vi tvätt! Jessica tvättar aldrig, Nina önskar att fler som lämnar in secondhand kunde tänka lite mer på det där med just tvätt, och Anna, ja - hon har massor med praktiska tips och trix och tvättråd. Vi får även hända vad som hände när det blev skumbad hennes tvättmaskin i New York och hur hon löste det med ett smart knep.Det och mycket mer i Modetipset Secondhand!Följ oss på Instagram @modetipset.seAnna Blom @msannablomJessica Lasses @jessicalassesNina Campioni @ninacampioniPrenumerera på vårt nyhetsbrev på http://www.modetipset.seModetipset Secondhand - i samarbete med Sellpy.
 • The Hunt: Converse De Luxe - sneakers med klack?!

  08:26
  Anna är på en seriös jakt - det är sneakers säsong och Anna har hittat en modell som hon bara måste ha! Tänk Uma Thurman i Kill Bill fast inte gula, utan vita Onitsuka Tiger Mexica 66 med svarta detaljer. Den nya it-skon, enligt sneakersproffset Anna. Nina har ingen koll på sneakers men Jessica gillar Air Jordans. Trendspaning från New York: de nya Converse De Luxe med klack. Vad tycker vi egentligen om det? Lyssna to find out!Följ oss på Instagram @modetipset.seAnna Blom @msannablomJessica Lasses @jessicalassesNina Campioni @ninacampioniPrenumerera på vårt nyhetsbrev på http://www.modetipset.seModetipset Secondhand - i samarbete med Sellpy.
 • Jordbävning i New York och balkonghäng med Sarah Jessica Parker

  28:52
  I veckans avsnitt pratar vi om Sellpys cirkulära Fashion Report där man gjort en undersökning om 2000 personers vanor med secondhand och shoppa kläder. Anna berättar även om sin resa till New York där hon fick uppleva allt från inställda flyg, dela uber med en främling i flera timmar, och en jordbävning! Och visste du att Anna faktiskt även bott i New York en gång i tiden och då som granne med självaste Sarah Jessica Parker?! De hade en sak gemensamt - vad får du höra i podden!Följ oss på Instagram @modetipset.seAnna Blom @msannablomJessica Lasses @jessicalassesNina Campioni @ninacampioniPrenumerera på vårt nyhetsbrev på http://www.modetipset.seModetipset Secondhand - i samarbete med Sellpy.
 • The Hunt - vi älskar och hatar 80-tals-looken

  10:09
  I veckans The Hunt har Jessica och Nina har försökt att hitta skinnjackor till Anna, men Anna är kräsen! Vitbeige går bort pga Sonny Crockett-vibes från Miami Vice och 80-tals-passform är inte Annas melodi. Jessica älskar dock 80-tals-looken som får henne att minnas sin barndom och känna sig trygg. Vilken trend kan Nina inte ta till sig och varför skämdes Anna när hon och en familjemedlem skulle ut på middag i New York. Next up - lapptäcke!Det och mycket mer i veckans avsnitt av Modetipset Secondhand!Följ oss på Instagram @modetipset.seAnna Blom @msannablomJessica Lasses @jessicalassesNina Campioni @ninacampioniPrenumerera på vårt nyhetsbrev på http://www.modetipset.seModetipset Secondhand - i samarbete med Sellpy.
 • Är lyxvarumärken egentligen så mycket bättre än fast fashion?

  34:12
  Vi pratar remake! Nina har sytummen mitt i handen och inte använt nål och tråd sen syslöjden. Annas favoritplagg är en kappa som är en remake av en filt från 1950-talet. Vi får även reda på att någonting så spännande som en remakemaskin har tagits fram i Science Park Borås som genom automatisering och AI gör om kläder på löpande band! Vi diskuterar kring Frankrikes nya förslag gällande fast fashion. Är egentligen de stora modehusen med lyxvarumärken så mycket bättre än fast-fashion-kedjorna när det kommer till hållbarhet? Hur viktig är kvalitet för oss? Hur tänker vi när vi själva väljer kläder?Det och mycket mer i veckans avsnitt av Modetipset Secondhand!Följ oss på Instagram @modetipset.seAnna Blom @msannablomJessica Lasses @jessicalassesNina Campioni @ninacampioniPrenumerera på vårt nyhetsbrev på http://www.modetipset.seModetipset Secondhand - i samarbete med Sellpy.
 • The Hunt: Jag blir som en tonåring igen!

  10:30
  Jessica går igång på The Hunt och blir som en tonåring igen med sitt tävlingsinriktade mindset! Vi har hittat svart-vit-randiga byxor till lyssnaren Lena (ni hittar inspirationsbilder på vår Instagram @omdetipset.se) och Anna är på jakt efter en oversized bikerjacka, men den får inte vara för bylsig utan mer smal i modellen. Jessica är också på jakt och berättar vad hon letar efter: nämligen en kort, klockad, veckad skinnkjol.Det och mycket mer i veckans avsnitt av Modetipset Secondhand!Följ oss på Instagram @modetipset.seAnna Blom @msannablomJessica Lasses @jessicalassesNina Campioni @ninacampioniPrenumerera på vårt nyhetsbrev på http://www.modetipset.seModetipset Secondhand - i samarbete med Sellpy.
 • Dejting på Antikmässan & grandpacore

  29:28
  Anna har varit på dejt på Antikmässan där även fantastiska Vintagemannen var talare. Vi snackar den nya heta trenden grandpacore som vi absolut älskar. Våren är på väg - och med den även fester, vilket betyder occasion wear! Inbjudan till en tillställning med dresscode - hur gör man? Vad ska man tänka på? Vi pratar även studentklänningar!Det och mycket mer i veckans avsnitt av Modetipset Secondhand!Följ oss på Instagram @modetipset.seAnna Blom @msannablomJessica Lasses @jessicalassesNina Campioni @ninacampioniPrenumerera på vårt nyhetsbrev på http://www.modetipset.seModetipset Secondhand - i samarbete med Sellpy.
 • The Hunt - skinnjacka med fransar

  11:42
  I veckans avsnitt diskuterar Anna, Jessica och Nina kring The Hunt - alltså jakten på ett alldeles speciellt plagg! Nina efterlyste en skinnjacka med fransar i förra avsnittet av The Hunt och Anna delar med sig av ett litet urplock hon gjort online på bland annat Sellpy, och berättar även om ett spännande möte hon har inbokat i vår när hon reser till Paris.Två lyssnare har hört av sig: Sandra letar efter vårkappor och Lena vill ha svartvitrandiga byxor. Kappor och trenchcoats har vi hittat och nu kommer vi gå på jakt efter det sistnämnda!Jessica berättar om ett plagg hon förälskade sig i nyligen och bara tvungen att köpa - till varje pris. Vad var detta för någonting och hur mycket kostade det? Lyssna to find out!Följ oss på Instagram @modetipset.seAnna Blom @msannablomJessica Lasses @jessicalassesNina Campioni @ninacampioniPrenumerera på vårt nyhetsbrev på http://www.modetipset.seModetipset Secondhand - i samarbete med Sellpy.
 • Att vara en greenfluencer - med Hållbara Sara

  46:22
  Från avfallsingenjör till hållbarhetsinspiratör! I veckans avsnitt får vi möjlighet att prata med ingen mindre än Hållbara Sara! Med sina 35,000 följare på Instagram vill Sara inspirera andra till mer medveten konsumtion och hållbarhet i vardagen. Sara berättar om sin resa, hur hon ser på secondhand och kreativitet, samt vilka plagg hon gärna bär i vår. Ett väldigt genuint och fint samtal om hur man som influencer, eller greenfluencer som Sara hellre vill kalla sig, ska förhålla sig till sin position på sociala medier kombinerat med det man faktiskt brinner för - hållbarhet. För precis som Sara nämner i avsnittet så finns det ju egentligen ingen hållbar konsumtion.Lyssna på avsnittet för att höra mer!Följ oss på Instagram @modetipset.seAnna Blom @msannablomJessica Lasses @jessicalassesNina Campioni @ninacampioniPrenumerera på vårt nyhetsbrev på http://www.modetipset.seModetipset Secondhand - i samarbete med Sellpy.