Share

cover art for Guide till garderobsrensning

Modetipset Secondhand

Guide till garderobsrensning

Garderobsrensning – vad ska man tänka på och hur ska man prioritera? Anna, Jessica och Nina tipsar om olika sätt att städa och rensa. Få bättre koll på den där överfulla garderoben med hjälp av en kapselgarderob! Men vad är egentligen en kapselgarderob och hur får man till en?Det och mycket mer i veckans avsnitt av NYA Modetipset Secondhand!Följ oss på Instagram @modetipset.seAnna Blom @msannablom

Jessica Lasses @jessicalasses

Nina Campioni @ninacampioniPrenumerera på vårt nyhetsbrev på http://www.modetipset.seModetipset Secondhand - i samarbete med Sellpy.

More episodes

View all episodes

 • The Hunt: Jag blir som en tonåring igen!

  10:30
  Jessica går igång på The Hunt och blir som en tonåring igen med sitt tävlingsinriktade mindset! Vi har hittat svart-vit-randiga byxor till lyssnaren Lena (ni hittar inspirationsbilder på vår Instagram @omdetipset.se) och Anna är på jakt efter en oversized bikerjacka, men den får inte vara för bylsig utan mer smal i modellen. Jessica är också på jakt och berättar vad hon letar efter: nämligen en kort, klockad, veckad skinnkjol.Det och mycket mer i veckans avsnitt av Modetipset Secondhand!Följ oss på Instagram @modetipset.seAnna Blom @msannablomJessica Lasses @jessicalassesNina Campioni @ninacampioniPrenumerera på vårt nyhetsbrev på http://www.modetipset.seModetipset Secondhand - i samarbete med Sellpy.
 • Dejting på Antikmässan & grandpacore

  29:28
  Anna har varit på dejt på Antikmässan där även fantastiska Vintagemannen var talare. Vi snackar den nya heta trenden grandpacore som vi absolut älskar. Våren är på väg - och med den även fester, vilket betyder occasion wear! Inbjudan till en tillställning med dresscode - hur gör man? Vad ska man tänka på? Vi pratar även studentklänningar!Det och mycket mer i veckans avsnitt av Modetipset Secondhand!Följ oss på Instagram @modetipset.seAnna Blom @msannablomJessica Lasses @jessicalassesNina Campioni @ninacampioniPrenumerera på vårt nyhetsbrev på http://www.modetipset.seModetipset Secondhand - i samarbete med Sellpy.
 • The Hunt - skinnjacka med fransar

  11:42
  I veckans avsnitt diskuterar Anna, Jessica och Nina kring The Hunt - alltså jakten på ett alldeles speciellt plagg! Nina efterlyste en skinnjacka med fransar i förra avsnittet av The Hunt och Anna delar med sig av ett litet urplock hon gjort online på bland annat Sellpy, och berättar även om ett spännande möte hon har inbokat i vår när hon reser till Paris.Två lyssnare har hört av sig: Sandra letar efter vårkappor och Lena vill ha svartvitrandiga byxor. Kappor och trenchcoats har vi hittat och nu kommer vi gå på jakt efter det sistnämnda!Jessica berättar om ett plagg hon förälskade sig i nyligen och bara tvungen att köpa - till varje pris. Vad var detta för någonting och hur mycket kostade det? Lyssna to find out!Följ oss på Instagram @modetipset.seAnna Blom @msannablomJessica Lasses @jessicalassesNina Campioni @ninacampioniPrenumerera på vårt nyhetsbrev på http://www.modetipset.seModetipset Secondhand - i samarbete med Sellpy.
 • Att vara en greenfluencer - med Hållbara Sara

  46:22
  Från avfallsingenjör till hållbarhetsinspiratör! I veckans avsnitt får vi möjlighet att prata med ingen mindre än Hållbara Sara! Med sina 35,000 följare på Instagram vill Sara inspirera andra till mer medveten konsumtion och hållbarhet i vardagen. Sara berättar om sin resa, hur hon ser på secondhand och kreativitet, samt vilka plagg hon gärna bär i vår. Ett väldigt genuint och fint samtal om hur man som influencer, eller greenfluencer som Sara hellre vill kalla sig, ska förhålla sig till sin position på sociala medier kombinerat med det man faktiskt brinner för - hållbarhet. För precis som Sara nämner i avsnittet så finns det ju egentligen ingen hållbar konsumtion.Lyssna på avsnittet för att höra mer!Följ oss på Instagram @modetipset.seAnna Blom @msannablomJessica Lasses @jessicalassesNina Campioni @ninacampioniPrenumerera på vårt nyhetsbrev på http://www.modetipset.seModetipset Secondhand - i samarbete med Sellpy.
 • The Hunt - pasteller, vårkappor, trenchoats

  17:15
  Det och mycket mer i veckans avsnitt av NYA Modetipset Secondhand!I veckans avsnitt diskuterar Anna, Jessica och Nina kring The Hunt - alltså jakten på ett alldeles speciellt plagg! Jessica söker klänningar i gult, Nina snackar pasteller och Anna berättar om årstiden hon alltid lyckas missa - nämligen våren! Vi redovisar vad vi hittat till en lyssnare som söker vårkappor och trenchcoats, och Nina avslöjar en craving som hon vill att Anna och Jessica letar upp till henne inför nästa gång. Vilket plagg är det mån tro? Lyssna to find out!Följ oss på Instagram @modetipset.seAnna Blom @msannablomJessica Lasses @jessicalassesNina Campioni @ninacampioniPrenumerera på vårt nyhetsbrev på http://www.modetipset.seModetipset Secondhand - i samarbete med Sellpy.
 • Är du ny på secondhand? Så här kommer du igång!

  48:11
  I veckans avsnitt ger Anna, Jessica och Nina sina bästa tips om hur du kommer igång med din secondhandshopping och delar även med sig av sin favoritbutiker när det kommer till just secondhand. Hur shoppar vi själva? Gillar vi planerade köp online eller att browsa i butiker där sortimentet är mer kurerat och serverat? Anna berättar om nya lagar och regler uppifrån som är på väg som kommer att gynna hållbart mode, och Nina förklarar hur hennes egen secondhandbutik Ninas Nuggets kom till. Och vilken tabbe gjorde egentligen Jessica när hon skulle reparera en märkes-accessoar?Det och mycket mer i veckans avsnitt av NYA Modetipset Secondhand!Följ oss på Instagram @modetipset.seAnna Blom @msannablomJessica Lasses @jessicalassesNina Campioni @ninacampioniPrenumerera på vårt nyhetsbrev på http://www.modetipset.seModetipset Secondhand - i samarbete med Sellpy.
 • The Hunt - äkta päls eller fuskpäls?

  17:32
  I veckans avsnitt diskuterar Anna, Jessica och Nina kring The Hunt - alltså jakten på ett alldeles speciellt plagg! Vi redovisar vad vi hittat till Anna, som för två veckor sedan önskade sig plagg i mob wife vibe, röda loafers och voluminösa ärmar. Jessica har hittat tre plagg till Anna men vill behålla ett själv - vilket? Och vad tycker vi egentligen om äkta päls vs. fuskpäls secondhand? Lyssna på avsnittet för att få reda på vem som tycker vad!Det och mycket mer i veckans avsnitt av NYA Modetipset Secondhand!Följ oss på Instagram @modetipset.seAnna Blom @msannablomJessica Lasses @jessicalassesNina Campioni @ninacampioniPrenumerera på vårt nyhetsbrev på http://www.modetipset.seModetipset Secondhand - i samarbete med Sellpy.
 • Vårmode 2024 – hur ser vårens trender ut som du kan fynda secondhand?

  55:19
  I veckans avsnitt pratar trion om vårens trender! Jessica älskar shorts och berättar om sina favoriter men även om hur hon återanvände sin brudklänning till ett event. Vad tycker vi egentligen om Y2K-fashion och vilken trend vägrar Anna bära igen men som Nina kan tänka sig? Dessutom är det dags för söta-tanten-looken i vår. Och att bära förkläde? Det och mycket mer i veckans avsnitt av Modetipset Secondhand!Det och mycket mer i veckans avsnitt av NYA Modetipset Secondhand!Följ oss på Instagram @modetipset.seAnna Blom @msannablomJessica Lasses @jessicalassesNina Campioni @ninacampioniPrenumerera på vårt nyhetsbrev på http://www.modetipset.seModetipset Secondhand - i samarbete med Sellpy.
 • The Hunt - mob wife trend, röda loafers och voluminös ärm

  12:19
  I veckans avsnitt diskuterar Anna, Jessica och Nina kring The Hunt - alltså jakten på ett alldeles speciellt plagg! Anna har nyligen varit och sett Poor Things med Emma Stone och trendspanar den voluminösa ärmen som ett måste 2024, men även House of Gucci där hon tycker att Lady Gaga fångar trenden mob wife aesthetic som ännu håller i sig. Vad tycker vi egentligen om leopardmönstrat? Och är det någon som vet vart man kan finna röda loafers?Det och mycket mer i veckans avsnitt av NYA Modetipset Secondhand!Följ oss på Instagram @modetipset.seAnna Blom @msannablomJessica Lasses @jessicalassesNina Campioni @ninacampioniPrenumerera på vårt nyhetsbrev på http://www.modetipset.seModetipset Secondhand - i samarbete med Sellpy.