Share

cover art for Anna fuskar och Jessica blir dissad av Ida Sjöstedt

Modetipset Secondhand

Anna fuskar och Jessica blir dissad av Ida Sjöstedt


I veckans avsnitt av The Hunt har Jessica och Nina hittat skorna som Anna ville att de skulle leta efter åt henne , men - Anna har fuskat och frångått reglerna! Passar sneakers och klänning ihop, och vad hände egentligen när Jessica Jessica blev dissad av självaste Ida Sjöstedt?


Det och mycket mer i veckans avsnitt av Modetipset Secondhand!
Följ oss på Instagram @modetipset.seAnna Blom @msannablom

Jessica Lasses @jessicalasses

Nina Campioni @ninacampioniPrenumerera på vårt nyhetsbrev på http://www.modetipset.seModetipset Secondhand - i samarbete med Sellpy.

More episodes

View all episodes

 • Håll-käften-kappan, fuskpälsen och skräddad elegans

  35:07
  I veckans avsnitt pratar vi faktiskt om höstens trender, för, ja - hösten är på väg! Butikerna har redan börjat rea ut sommarplaggen och snart hängs höstens nyheter upp, vare sig vi tycker om det eller ej. Anna ser fram emot höstplagg men Jessica och Nina, not so much - de har knappt börjat med sommargarderoben än! Vi pratar håll-käften-kappan, fuskpälsen, electric grandpacore och skräddad elegans. Vi ser även boho i höst tillsammans med slipsen, skinnjackan, stora kragar och höftbältet.Följ oss på Instagram @modetipset.seAnna Blom @msannablomJessica Lasses @jessicalassesNina Campioni @ninacampioniPrenumerera på vårt nyhetsbrev på http://www.modetipset.seModetipset Secondhand - i samarbete med Sellpy.
 • The Hunt: färgfräseri

  11:29
  I veckans avsnitt är det THE HUNT som gäller och Anna, Jessica och Nina svarar på en lyssnarfråga: vilka nyckelplagg är det som gäller i höst? Mob wife-trenden håller i sig men vi kommer även att få se mycket färg! Jessica berättar om besvikelsen över ytterligare en färganalys hon varit med om och även hur hennes garderob ser ut.Följ oss på Instagram @modetipset.seAnna Blom @msannablomJessica Lasses @jessicalassesNina Campioni @ninacampioniPrenumerera på vårt nyhetsbrev på http://www.modetipset.seModetipset Secondhand - i samarbete med Sellpy.
 • Är secondhand bra eller dåligt?

  36:21
  I veckans avsnitt tar vi upp någonting som gör oss fundersamma - nämligen en rapport från Rise som hävdar att ”Secondhand is currently bad for global sustainability". Med oss har vi Malin Wennberg, doktorand på Stockholms Universitet, som just nu skriver en avhandling om hur vi uppfattar idén hållbart mode över tid, med fokus på att undersöka och kartlägga hur marknaden hållbart mode har uppstått. Malin har dessutom även själv jobbat inom modeindustrin, både i Sverige och utomlands, och vi har ett väldigt intressant samtal.Så, är secondhand bra eller dåligt ur ett hållbarhetsperspektiv? Lyssna själv och avgör!Följ oss på Instagram @modetipset.seAnna Blom @msannablomJessica Lasses @jessicalassesNina Campioni @ninacampioniPrenumerera på vårt nyhetsbrev på http://www.modetipset.seModetipset Secondhand - i samarbete med Sellpy.
 • Midsommarklänningar och Regency-core

  23:00
  Det och mycket mer i veckans avsnitt av Modetipset Secondhand!I veckans avsnitt är det THE HUNT som gäller och vi är på jakt efter härliga klänningar inför midsommar - och sommar! Nina är på vift, Anna pratar bodycon och Regency-core och Jessica om hur hon vill gå klädd i sommar: skirt, blommigt, ljust, virkat och boho. Vi har även hittat färgglada brudklänningar till lyssnaren Malin som ska gifta sig i höst. Följ oss på Instagram @modetipset.seAnna Blom @msannablomJessica Lasses @jessicalassesNina Campioni @ninacampioniPrenumerera på vårt nyhetsbrev på http://www.modetipset.seModetipset Secondhand - i samarbete med Sellpy.
 • Färganalysen är tillbaka

  34:56
  I veckans avsnitt intervjuar Anna färganalytikern Åsa Sannerheim, och Jessica och Nina besöker Åsa för att få sina alldeles egna färganalyser! Åsa arbetade som florist i många år innan hennes resa inom färganalys tog fart och utbildade sig till färganalytiker via True Color International i Sydney,Australien, 2019. Honhar även läst färglära på Borås Textilhögskola och är utbildad på Konstfack i Stockholm. Idag driver Åsa företaget The Color Insight i Björkhagen i södra Stockholm.Lyssna på avsnittet för att lära dig mer om färglära och Åsas expertis!Det och mycket mer i veckans avsnitt av Modetipset Secondhand!Följ oss på Instagram @modetipset.seAnna Blom @msannablomJessica Lasses @jessicalassesNina Campioni @ninacampioniPrenumerera på vårt nyhetsbrev på http://www.modetipset.seModetipset Secondhand - i samarbete med Sellpy.
 • Boho chic och tennis core - sommarens trender

  43:10
  I veckans avsnitt pratar vi Met galan och röda mattan - vi älskade Zendayas looks! Vi går även igenom sommarens hetaste trender som är transparent, boho chic, pudriga pasteller, och speciellt ljusblått! Och tennis core? Japp, Anna delar med sig av sin senaste TikTok trendspaning. Det och mycket mer i veckans avsnitt av Modetipset Secondhand!Följ oss på Instagram @modetipset.seAnna Blom @msannablomJessica Lasses @jessicalassesNina Campioni @ninacampioniPrenumerera på vårt nyhetsbrev på http://www.modetipset.seModetipset Secondhand - i samarbete med Sellpy.
 • Jessica tvättar aldrig - Anna ger tvättråd!

  18:43
  I veckans avsnitt av Modetipset pratar vi tvätt! Jessica tvättar aldrig, Nina önskar att fler som lämnar in secondhand kunde tänka lite mer på det där med just tvätt, och Anna, ja - hon har massor med praktiska tips och trix och tvättråd. Vi får även hända vad som hände när det blev skumbad hennes tvättmaskin i New York och hur hon löste det med ett smart knep.Det och mycket mer i Modetipset Secondhand!Följ oss på Instagram @modetipset.seAnna Blom @msannablomJessica Lasses @jessicalassesNina Campioni @ninacampioniPrenumerera på vårt nyhetsbrev på http://www.modetipset.seModetipset Secondhand - i samarbete med Sellpy.
 • The Hunt: Converse De Luxe - sneakers med klack?!

  08:26
  Anna är på en seriös jakt - det är sneakers säsong och Anna har hittat en modell som hon bara måste ha! Tänk Uma Thurman i Kill Bill fast inte gula, utan vita Onitsuka Tiger Mexica 66 med svarta detaljer. Den nya it-skon, enligt sneakersproffset Anna. Nina har ingen koll på sneakers men Jessica gillar Air Jordans. Trendspaning från New York: de nya Converse De Luxe med klack. Vad tycker vi egentligen om det? Lyssna to find out!Följ oss på Instagram @modetipset.seAnna Blom @msannablomJessica Lasses @jessicalassesNina Campioni @ninacampioniPrenumerera på vårt nyhetsbrev på http://www.modetipset.seModetipset Secondhand - i samarbete med Sellpy.