Share

mitt perfekta liv


Latest episode

 • 33. Det om att våga sabba

  31:51
  Viktoria har sabbat sin finaste ikon och skapat mirakel och Malin ifrågasätter vurmen av att bocka av på en lista. Är det perfekta livet en ständigt pågående process där kritvita tänder inte får plats? Fotografen och författaren är överens om att livet blir roligare om man inte måste stressa klart först. Och när man är sig själv. Häng med på avsnitt 33 i podden som nyfiket utforskar det perfekta livet. Och som får Malin att minnas club 33 ...

More episodes

View all episodes

 • 32. Det om smidiga övergångar

  28:54
  Viktoria känner igen sig själv efter att ha fått magiska piller och Malin har bråttom iväg från världens ände. Allt handlar om smidiga övergångar och att våga supa till ... Hör fotografen och författaren när de fortsätter att nyfiket utforska allt ett perfekt liv innehåller.
 • 31. Det om att ljuga för sig själv

  33:51
  Varför får Viktoria spel i hallonlandet? Vad gör Malin med blicken på sina fötter? Och behöver vi lära oss att prata om alla känslor redan från barnsben? Det och om att ljuga för sig själv, alla gråzoner på må bra-skalan och att lära sig av sina motgångar pratar fotograf Viktoria Davidsson och författare Malin Lundskog på den nyfikna resan mot ett helt perfekt liv.
 • Det om friare som står på rad, slott i Frankrike

  34:44
  Varför tror Malins kompis att Malin kommer att hata henne? Och varför betraktas någon som älskar livet och vädret för en jobbig jävel? Får man förresten visa sin glädje när andra är ledsna? Och Viktoria då, vad händer när hon berättar att hon har friare som står på rad och just har köpt ett slott i Frankrike. Allt detta (och lite till) i det här avsnittet av Mitt perfekta liv, podden som utforskar normer och nyfiket visar vägen mot ett perfekt liv.
 • 29. Det om att skamma sig själv och åldersseende

  34:03
  Efter ett försnack med tårar och gnäll fortsätter fotografen och författaren i samma anda. Viktoria har fått åldersseende (eller är det ålderdomlig syn?). Malin önskar att hennes knäskada kom från en ascool vurpa och skammar sig själv. De avslöjar sina ocharmiga och allt annat än ödmjuka sidor och undrar om man kan förvänta sig att en tjugodemåring förstår en femtiofemåring. Allt är kort och gott perfekt. Häng med på den nyfikna resan och försök att sticka hål på normer.
 • det om klimakteriet

  33:17
  Vad är en svbk och hur är det att åka färja efter att ha tagit vätskedrivande tabletter? Varför är fotograf Viktoria Davidsson torr i munnnen och vad beror författare Malin Lundskog skilsmässosnack på? Häng med på ett klimakterierelaterat avsnitt med mer ledvärk, torra slemhinnor och obegriplig ilska än någonsin i podden som nyfiket utforskar vad ett perfekt liv är. Dessutom gör Malin reklamavbrott mitt i hela alltet ... Facebookgrupp Stark genom klimakteriet hittar ni här. Klimakteriepodden finns där poddar finns.
 • Det om ångest och att rensa i hallen

  34:16
  Fotograf Viktoria Davidsson och författare Malin Lundskog filosoferar om ångest. Är det skönt att veta att det är vad man är när illamåendet tilltar och det bara inte går att sitta still? Hjälper det att rensa i röran hemma för att få ordning inombords? Och varför ber Malin om ursäkt i epilogen?Följ den nyfikna resan mot normbryteri och ett perfekt liv, som är både jävligt jobbigt och riktigt härligt. Samtidigt?