Share

cover art for Sinte fergefolk, feriefølelse og nabomisunnelse

Mil etter mil - en podcast om bil

Sinte fergefolk, feriefølelse og nabomisunnelse

Season 5, Ep. 62

Etter bytter og salg er en uheldig lytter blitt ufrivillig eier av en million-elbil. Hva gjør man i en slik situasjon når markedet faller? Videre diskuteres det i podcasten hvordan nordmenns bilpark eser ut. Hvordan skal det bli plass til alle på fergen? Marius og Håkon har som vanlig svar på det meste, men drømmer seg vekk til lukten av smøreolje, lyden av bildekk og sure fergefolk – følelsen av ferie.

More episodes

View all episodes

 • 23. Spoileralert: Det skal snakkes vinge

  50:08
  Glem debatten på NRK, de harde spørsmålene finner du her! En avdød finanskjendis`bil er til salgs, men vil du ha den eller vil du heller ha billig bil med stor spoiler? Og hva er den kjedeligste bilen som finnes?
 • 22. Tesla har skylden for alt

  46:44
  Bilmarkedet er i fritt fall og det er bare en aktør å skylde på, skal man tro bransjen selv. Podcasten går i dybden for å finne alt som Tesla har gjort galt i verden den siste tiden. Dessuten en ropete Funn på Finn.
 • 21. Bonus: Audi RS 3 mot BMW M2 - hvilken tar du?

  46:10
  Marius og Håkon kjører både Audi RS 3 med turbofemmer og BMW M2 med rekkesekser. Spørsmålet er hvilken du helst vil ha! Svaret er ikke så opplagt
 • 20. Sjokk: Du vil ikke tro hva slags bil Øystein Sunde kjører

  45:39
  Håkon har snakket med VW-sjefen om elbiler, Tesla og volumknapper. Dessuten, har Volvo verdens beste seter? Og hvor lei kan man bli av en Alfa Romeo før man legger den ut som Funn på Finn?
 • 19. Leasingbilkrigen er i gang (og Model X koster under 300.000)

  28:24
  Aldri har det vært så gunstig å lease en diger elektrisk SUV som nå. Det vil skape større bølger enn mange skjønner. Dessuten er Håkon i Portugal på sviktende linje for å se på BMW i5 og de skal diskuteres prisras på brukt Tesla Model X.
 • 18. Wheeler dealers beste biler

  55:47
  Hva var de beste bilkjøpene sett med dagens øyne fra den britiske kultserien? Og blir det ikke fossilstopp i Storbritannia? Og hva har føtter og japanske luksusbiler med hverandre å gjøre?
 • 17. Baby-Geländewagen - kult eller ukult?

  44:31
  Mercedes skal lansere en "Lil`G" og nettet har gått amok. Og bør du kjøpe cab på høsten og selge den om vintern? Dessuten, en ekstra lang Funn på Finn.
 • 16. Porsche-festival-Bonus: 959 med gamle dekk!?

  30:50
  Marius og Håkon spaserer rundt på Rudskogen og kikker på alle de gamle Porschene som står utstilt. Det blir en spesialepisode ute i feltet, og det oppdages noen snedige detaljer.
 • 15. Porsche-festival-Bonus: «Jugern» om Porsche og BMW

  17:18
  Skraphandler og Porsche-aktuelle Leif Arne «Jugern» Roldstad er med på livestending med Broom-redaksjonssjef Vegard Møller Johnsen. Marius og Håkon vil ha svar på hvordan «Jugern» startet med bilopphugging og hvilke godsaker han fortsatt har på lur, i tillegg til Porschen han og Vegard har brakt til Porsche-festivalen.