Share

cover art for Ny Range Rover Sport SV, men du får du lov til å kjøpe den?

Mil etter mil - en podcast om bil

Ny Range Rover Sport SV, men du får du lov til å kjøpe den?

Season 5, Ep. 63

Med motor fra BMW og enormt mange hestekrefter presser nye Range Rover Sport SV seg inn på markedet. Problemet er bare at britene slett ikke vil selge denne til hvem som helst. Marius og Håkon har imidlertid klart å grave frem hva slags krav Land Rover stiller til kundene som faktisk får kjøpe.

More episodes

View all episodes

 • 78. Hvor går turen? Til Tyskland med bil, selvfølgelig

  45:46
  David har peiling på artige museer å stikke innom, Håkon har lyttet til lure tyskere og fått tilps til reiseruter. Det blir anbefaling av byer å svinge innom og tanker om hvordan du bør forberede Europa-turen. Og det blir en prat om nye BMW X3 som kommer med en feit rekkesekser.
 • 77. Broom-Vegards havarerte Porsche 991 + nye GTS på Ascari

  44:19
  Porsche har nylig lansert sin helt nye 911 GTS t-Hybrid, som både dagens gjest og Håkon har testet på Ascari-banen i Spania. Gjesten i denne episoden er Broom-redaksjonssjef Vegard Møller Johnsen som nylig har kjøpt sin egen 911 – en 991.1 4S der det dukket opp noen ganske skumle problemer. Hør de to biljournalistenes tanker om nye 911, hybridsystemet og om Vegards Porsche-kjøp i denne episoden.
 • 76. Bugattis nye hyperbil – er den for billig?

  53:12
  I denne episoden tar David og Håkon for seg Bugattis nye hyperbil og spekulerer i hvor den nye V16-motoren egentlig kommer fra. I tillegg blir det endelig tid til å diskutere vask av interiør, som mange er opptatt av at skal gjøres riktig.
 • 75. Macan eller Audi Q6 e-tron? Det kan bli et vanskelig valg

  53:08
  Håkon har kjørt nye Ford Explorer og har både gode og mindre flatterende ord å komme med. David har reist til Spania for å kjøre helt nye Audi Q6 e-tron, en bil som på mange måter kan sammenlignes med Porsche Macan. Her diskuteres både kjøreegenskaper, pris og den nye teknologien bilen kommer med.
 • 74. Har Volvo ødelagt sitt eget museum?

  57:02
  David har boltret seg i hverdagsbiler fra både Volvo og Nissan, og til og med besøkt det nye Volvo-museet i Gøteborg, samt fabrikken. Blir Håkon imponert? Få med deg denne episoden av Mil etter mil - en podcast om bil!
 • 73. Kult med kant?

  48:23
  Mercedes har i det siste sneket inn en ny versjon av gamle felger. Er disse Monoblock-felgene kule eller stygge? Og hva med kantfelger? Savner du tiden da det kunne legges en solid sigaretteske på felgens kant for å demonstrere dens eminente bredde? Den tiden er kanskje ikke helt over. I denne episoden prater David og Håkon også om en spennende elbilnyhet fra Italia og Lexus som endelig er kommet på bedre tanker
 • 72. Bonus: Sunn elbilskepsis?

  47:03
  Jan-Hugo Holten i Norges Miljøvernforbund er gjest i studio. Han kommer med en dose argumenter mot nye elbilen og stiller spørsmål ved nordmenns elbilentusiasme. Holten peker på at det kanskje ikke er så dumt å holde gamle biler på veien. Selv kjører han gammal Pajero, Volvo 850 og en C4 Corvette.
 • 71. Biler «alle» synes er kule, men som slett ikke er det

  41:24
  Det er et vanskelig tema David og Håkon begir seg ut på i denne episoden. Biler «alle» synes er kule, men som slett ikke er det kan det snakkes mye om, men hva betyr det egentlig? Kan mange, ja nærmest alle ta feil – og hva gjør at folk flest liker en bilmodell? Sikk vekk fra at det diskuteres litt andre temaer også.
 • 70. Juks med bruktbiler?

  49:16
  I denne episoden snakker David og Håkon om et merkelig avvik i hestekrefter på biler som annonseres på Finn.no. Er det noen som spekulerer i å oppgi feil? Det blir selvfølgelig masse annen bilprat som alltid!