Share

cover art for Italiensk økokrims kjerre imponerer

Mil etter mil - en podcast om bil

Italiensk økokrims kjerre imponerer

Season 3, Ep. 15

Oligark-yachter beslaglegges av italienske menn i raffe biler, Polestar lanserer Porsche-dødare og Marius har rotet seg greit bort på finn.no igjen

More episodes

View all episodes

 • Bonus: Broncosaurus i Sørkedalen

  28:45
  Ford Bronco er av en eller annen merkelig grunn kommet til Norge. (Kjøre)hanskene passer ikke, men bilen har en snikende sjarm det er vanskelig å ikke like. Det er imidlertid én ting hverken Marius eller Håkon liker.
 • 48. Hvilken av disse fem BMW-ene skal velges?

  46:56
  Hva utgjør en god bilnøkkel? Marius og Håkon prøver å finne svar. En lytter lurer på hvilken halvgammal BMW han skal velge – også det finner Marius og Håkon svaret på, selvfølgelig etter en god diskusjon.
 • 47. Top Gear er dødt – lenge leve Top Gear

  49:13
  Porsche Panamera er blitt ny, men hvor mye er egentlig skjedd? Top Gear er visst dødt og det mimres i vei. I tillegg blir det en solid diskusjon om Hyundai Ioniq 5 N.
 • 46. BONUS: Kan denne prisen være riktig!? Kia EV9 testet

  35:04
  Marius og Håkon kjører ikke bare digre Mercedeser. En ny og høyst spennende bil for mange norske familier er den elektriske giganten Kia EV9. Med seks eller syv seter, rekkevidde på over 500 kilometer og voldsomt med bagasjeplass – kan dette være en familievinner? Dette prøver Marius og Håkon å finne ut av, men så var det dette med prisen, da...
 • 45. Bonus: Big Benz til syk pris

  27:43
  Mercedes-AMG G 63 4x4^2 er et 4,0-liters twin-turbo V8-monster med sideeksos, 585 hestekrefter og et utseende det er vanskelig å ikke la seg fascinere av. Marius og Håkon hiver seg bak rattet for å finne ut hvem denne 2,4 meter høye bilen egentlig passer for.
 • Gjenhør: Niotur fra Helvete

  54:01
  Marius har dratt på langtur til Trondhiem i en Nio ES8 og det gikk ikke som planlagt. Tvert imot faktisk. Dessuten, SV vil bli kvitt alle dieselbiler (igjen) og Ford Raptor vil ta Norge før det stenger for slikt. 
 • 44. Håkon-spekk E39 M5, Beste lett brukte EL-SUV og er LED-bar harry eller fett?

  43:25
  Er det ikke bittelitt fett å ha en LED-bar til å lyve opp HELE skogen? Eller er du bare harry? Og om du får velge likt mot likt, ta du diesel eller elbil? Og hvilke brukte elbil-SUV skal du kjøpe for en mill pluss? Og endelig en skikkelig E39 M5 for salg!
 • 43. Hvilken pølse spiser Mercedes-eiere?

  46:34
  I denne episoden snakker Marius og Håkon om V8 og V12, i tillegg til å diskutere hvilken veimat det var riktig å hive i seg på 90-tallet, om man kjørte Mercedes.
 • 42. Fransk Taxi eller Queen Latifas Taxi?

  37:26
  Håkon er i Sør-Korea for å se på Hyundai Ionic 5 N og kjøre tog. Derfor blir det naturlig nok en prat om Luc Bessons Taxi-filmer og et skarpt blikk på den amerikanske remaken. Og Håkons drømme-elbil blir endelig satt i produksjon.