Share

cover art for Hoovercraft-SUVen du ikke visste du ønsket deg

Mil etter mil - en podcast om bil

Hoovercraft-SUVen du ikke visste du ønsket deg

Season 5, Ep. 65

Det kommer en diger SUV som både har tankmode og kan brukes som båt. Men først masse mimring om Opel Corsa og en avklaring på hvor polakker grensehandler.

More episodes

View all episodes

 • 46. BONUS: Kan denne prisen være riktig!? Kia EV9 testet

  35:04
  Marius og Håkon kjører ikke bare digre Mercedeser. En ny og høyst spennende bil for mange norske familier er den elektriske giganten Kia EV9. Med seks eller syv seter, rekkevidde på over 500 kilometer og voldsomt med bagasjeplass – kan dette være en familievinner? Dette prøver Marius og Håkon å finne ut av, men så var det dette med prisen, da...
 • 45. Bonus: Big Benz til syk pris

  27:43
  Mercedes-AMG G 63 4x4^2 er et 4,0-liters twin-turbo V8-monster med sideeksos, 585 hestekrefter og et utseende det er vanskelig å ikke la seg fascinere av. Marius og Håkon hiver seg bak rattet for å finne ut hvem denne 2,4 meter høye bilen egentlig passer for.
 • Gjenhør: Niotur fra Helvete

  54:01
  Marius har dratt på langtur til Trondhiem i en Nio ES8 og det gikk ikke som planlagt. Tvert imot faktisk. Dessuten, SV vil bli kvitt alle dieselbiler (igjen) og Ford Raptor vil ta Norge før det stenger for slikt. 
 • 44. Håkon-spekk E39 M5, Beste lett brukte EL-SUV og er LED-bar harry eller fett?

  43:25
  Er det ikke bittelitt fett å ha en LED-bar til å lyve opp HELE skogen? Eller er du bare harry? Og om du får velge likt mot likt, ta du diesel eller elbil? Og hvilke brukte elbil-SUV skal du kjøpe for en mill pluss? Og endelig en skikkelig E39 M5 for salg!
 • 43. Hvilken pølse spiser Mercedes-eiere?

  46:34
  I denne episoden snakker Marius og Håkon om V8 og V12, i tillegg til å diskutere hvilken veimat det var riktig å hive i seg på 90-tallet, om man kjørte Mercedes.
 • 42. Fransk Taxi eller Queen Latifas Taxi?

  37:26
  Håkon er i Sør-Korea for å se på Hyundai Ionic 5 N og kjøre tog. Derfor blir det naturlig nok en prat om Luc Bessons Taxi-filmer og et skarpt blikk på den amerikanske remaken. Og Håkons drømme-elbil blir endelig satt i produksjon.
 • 41. Pajero-langtur til Ukraina

  47:26
  Marius brukte helgen på å kjøre tvers gjennom halve europa i en Pajero som har gått 12 ganger rundt jorden. Håkon har på sin side mesket seg med gammel Mercedes og trøfler. Og det blir gode råd til desperate småbarnsforeldre med bilbehov.
 • 40. Ny Volvo SLAKTES

  44:44
  Hva får en bil til å se skikkelig gammel ut, uten at den egentlig er det? Marius har svaret på dette kompliserte spørsmålet. Autocar har testet Volvo EX30 og regelrett slakter bilen, men på grunn av én spesiell ting og det må selvfølgelig diskuteres. I tillegg blir det en prat om rust på Tesla Model 3 og Ferrari Purosangue-eieren avsløres.
 • 39. Prøvekjørt: Derfor hater og elsker du Tesla Model Y

  44:15
  Mens bilsalget raser fortsetter nordmenn å kjøpe Tesla Model Y. Hvordan og hvorfor er dette blitt middelklassens "nye Passat" og er den så bra eller forferdelig som hver side av gjerdet mener?