Share

cover art for Fiat-Bonus: Fingrene på fatet, Andrea Bocelli!

Mil etter mil - en podcast om bil

Fiat-Bonus: Fingrene på fatet, Andrea Bocelli!

Season 5, Ep. 61

Fiat 500 er elektrisk, liten og søt. Men hvordan blir det når operasanger Andrea Bocelli har vært med på å utvikle en spesiell del av bilen? Marius og Håkon kjører italiensk i Oslo-trafikken for å finne svaret.

More episodes

View all episodes

 • 21. Bonus: Audi RS 3 mot BMW M2 - hvilken tar du?

  46:10
  Marius og Håkon kjører både Audi RS 3 med turbofemmer og BMW M2 med rekkesekser. Spørsmålet er hvilken du helst vil ha! Svaret er ikke så opplagt
 • 20. Sjokk: Du vil ikke tro hva slags bil Øystein Sunde kjører

  45:39
  Håkon har snakket med VW-sjefen om elbiler, Tesla og volumknapper. Dessuten, har Volvo verdens beste seter? Og hvor lei kan man bli av en Alfa Romeo før man legger den ut som Funn på Finn?
 • 19. Leasingbilkrigen er i gang (og Model X koster under 300.000)

  28:24
  Aldri har det vært så gunstig å lease en diger elektrisk SUV som nå. Det vil skape større bølger enn mange skjønner. Dessuten er Håkon i Portugal på sviktende linje for å se på BMW i5 og de skal diskuteres prisras på brukt Tesla Model X.
 • 18. Wheeler dealers beste biler

  55:47
  Hva var de beste bilkjøpene sett med dagens øyne fra den britiske kultserien? Og blir det ikke fossilstopp i Storbritannia? Og hva har føtter og japanske luksusbiler med hverandre å gjøre?
 • 17. Baby-Geländewagen - kult eller ukult?

  44:31
  Mercedes skal lansere en "Lil`G" og nettet har gått amok. Og bør du kjøpe cab på høsten og selge den om vintern? Dessuten, en ekstra lang Funn på Finn.
 • 16. Porsche-festival-Bonus: 959 med gamle dekk!?

  30:50
  Marius og Håkon spaserer rundt på Rudskogen og kikker på alle de gamle Porschene som står utstilt. Det blir en spesialepisode ute i feltet, og det oppdages noen snedige detaljer.
 • 15. Porsche-festival-Bonus: «Jugern» om Porsche og BMW

  17:18
  Skraphandler og Porsche-aktuelle Leif Arne «Jugern» Roldstad er med på livestending med Broom-redaksjonssjef Vegard Møller Johnsen. Marius og Håkon vil ha svar på hvordan «Jugern» startet med bilopphugging og hvilke godsaker han fortsatt har på lur, i tillegg til Porschen han og Vegard har brakt til Porsche-festivalen.
 • 14. Porsche-festival-Bonus: 911-prat på høyt nivå

  41:44
  Vi tar turen til Porsche Festival 2023 og lager live podcast fra Rudskogen med 10.000 besøkende. Med oss i paddock har vi Porsche Classic spesialist Jonas Fritsch og Porsche-produktsjef Øyvind Langenes. Det er duket for en skikkelig 911-prat
 • 13. Bonus: Et siste V8-hurra!

  32:06
  Britene vil bli helelektriske, så Marius og Håkon har satt seg bak rattet i det som blir den siste Jaaagen med V8. Dette er Jaguar F-Type R med 5,0-liters kompressorladet V8 på 575 hestekrefter.