Share

cover art for Det store tilhengerfestespørsmålet

Mil etter mil - en podcast om bil

Det store tilhengerfestespørsmålet

Season 7, Ep. 55

David og Håkon snakker om bilabonnementfirmaet Fleks, som går mot konkurs. I tillegg kan endelig kjøreinntrykk av nye og elektriske Mercedes-Benz G-Klasse deles, og det avsløres hvordan Mercedes har tenkt rundt tilhengerfeste.

More episodes

View all episodes

 • 69. Hvorfor kjøper ingen denne?

  37:10
  Over 200 solgte BMW M3 siden 2015, men ikke en gang 20 stykker av Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio er registrert her til lands. David og Håkon tar seg en tur med faceliftutgaven for å finne ut om den fortsatt er noe å glede seg over.
 • 68. Hæ?! 46.000 omdreininger?

  42:28
  I denne episoden fortsetter David og Håkon med listen over biler med høyt turtall. Her dukker det opp noen skikkelig sære biler og noen ekstra overraskende. Og Lexus får naturlig nok litt kritikk.
 • 67. Bilene med høyest turtallsperre + Davids løpsbil

  44:56
  Det har dukket opp en oversikt over biler med høyest turtallsperre, noe David og Håkon naturligvis kaster seg over. I tillegg kommer det frem at David utrolig nok har klart å kvitte seg med en bil, men frykt ikke: Bilsamlingen er fortsatt stor og god. Bilen han nettopp solgte snakkes det selvfølgelig om i denne episoden.
 • 66. Bonus: David tapte NAFs rekkeviddetest.

  47:31
  I denne episoden prater David og Håkon om NAFs duggfriske rekkeviddetest der David satt bak rattet i bilen som gjorde det dårligst. Fortsatt byr denne testen på både positive og skuffende resultater - hør alt i denne episoden.
 • 65. Davids kosebil påkjørt

  48:35
  Davids Mazda RX-8 er blitt påkjørt, men det var ingen Jens Stoltenberg-stil over ulykken. Hva menes med det, lurer du? Det blir flere historier om påkjørsler i denne episoden. Håkon har dessuten kjørt langt med en Polestar 2 og kommer med sine betraktninger om hvordan det er å stole på den passe moderne elbilen.
 • 64. OK med blårøyk + største 911-endring ever?!

  48:35
  I denne episoden tar David og Håkon for seg nye Porsche 911, der GTS-modellen har fått en helt ny og uvanlig spennende drivlinje. Kan du tenke deg hva «T-en» i 911 GTS T-Hybrid står for? Svaret får du selvfølgelig i denne episoden, i tillegg til noen tanker om blårøyk og en ny elbil fra USA.
 • 63. Bonus: Er fremtiden med forbrenningsmotor sikret?

  36:40
  Mil etter mil har fått besøk fra Tyskland: Porsche-Ingeniør Karl Dums er ekspert på e-fuels hos Porsche, og forklarer hvordan teknologien faktisk kan gjøre at forbrenningsmotoren i praksis kan leve evig. Vet du ikke hva e-fuels er, men er nysgjerrig på hvordan fremtidens bruk av en trivelig 3,8-liters boksersekser kan bli, bør du definitivt få med deg denne episoden!
 • 62. Mercedes G 63 stjålet og funnet igjen + stor skuffelse fra BMW

  55:33
  I denne episoden snakker David om sin høyst spesielle gallamiddag, Håkon er skuffet over BMW og en svært uheldig Mercedes-eier fikk frastjålet sin G 63 - en ganske utrolig historie som til slutt endte godt takket være snille folk på internett.
 • 61. Brodert påfugl? Kjip elbil og 964 på Rodeløkka

  53:01
  Endelig er det kommet litt artige nyheter. Kia har en ny elbil på lur, Mercedes introduserer en spennende modell og Tesla senker prisene. David og Håkon drømmer seg vekk til en eller annen entusiastgarasje der det kanskje eller kanskje ikke står en Porsche 964 og venter, men hvilken (kjedelig) elbil skal det kombineres med?