Share

cover art for BONUS: Kan denne prisen være riktig!? Kia EV9 testet

Mil etter mil - en podcast om bil

BONUS: Kan denne prisen være riktig!? Kia EV9 testet

Season 6, Ep. 46

Marius og Håkon kjører ikke bare digre Mercedeser. En ny og høyst spennende bil for mange norske familier er den elektriske giganten Kia EV9. Med seks eller syv seter, rekkevidde på over 500 kilometer og voldsomt med bagasjeplass – kan dette være en familievinner? Dette prøver Marius og Håkon å finne ut av, men så var det dette med prisen, da...

More episodes

View all episodes

 • 46. Bonus: MÅ du har firehjulsdrift?

  43:13
  David og Håkon er ute og ratter nye BMW i5 med bakhjulsdrift og 340 hestekrefter. Kan det tenkes at dette faktisk er en vel så god kombinasjon mellom pris og kjøreegenskaper som den dyre og kraftige BMW i5 M60 med firehjulsdrift?
 • 45. Kjør hardt på grusvei! Anbefalinger du ikke så komme

  49:00
  Håkon har kikket på en ny, elektrisk stasjonsvogn som kommer med firehjulsdrift! Hva kan være bedre?! David har fått i oppgave å finne bil til mor, men forslagene sables selvfølgelig godt ned. Og det avsløres enda litt til om Davids bilpark.
 • 44. Panda-krangel og Mercedes med rekkeviddemonster

  52:47
  Er selvkjørende egenskaper noe du egentlig trenger? Dette diskuterer David og Håkon som forøvrig har gitt seg i kast med den røde, lille Fiat Panda-en. Den har rustne bolter og stritter imot, men slipper ikke unna. «Belønningne» for å komme videre med prosjekter er at den dumpet litervis med girolje på gulvet, men David og Håkon gir ikke opp. Til slutt tar de også for seg nye Mercedes EQS som har fått et gigabatteri.
 • 43. BONUS: 739 hestekrefter i en Porsche Cayenne Tuuurbo!

  36:36
  Etter en lang dag med Fiat Panda-fiksing hos David på Flisa, er det tid for å kaste seg bak rattet i nye Porsche Cayenne Turbo E-Hybrid med voldsomme 739 hestekrefter. Denne bilen er det mye trivelig å si om, men Håkon har to ting han ikke liker. Er du enig?
 • 42. Avslørt: Davids Skrot-Porsche + 10 sommerbiler til 200.000 kroner

  50:35
  Som lovet tar David og Håkon for seg Porschen David har stående i garasjen. Klarer du å gjette hvilken det er? I tillegg handler episoden om sommerbiler til 200.000 kroner, der Håkon kommer med mange forslag som kanskje eller kanskje ikke faller i smak. Beige interiør er det i alle fall på flere av dem!
 • 41. Porsche-understell til prisen av en hyggelig bruktbil

  51:17
  I denne episoden av Mil etter mil har Håkon luftet sin luksus-Mercedes fra 90-tallet og kranglet med koden til bilradioen, mens David har vært innom Porsche for å kikke på nye Panamera og teknologien bak en potensielt revolusjonerende chassis-teknologi.
 • 40. BONUS: Tøff eller teit? Vi kjører Ford F-150 Lightning

  33:35
  Dette må være verdens mest praktiske elbil: Her kan du (elektrisk) skyve bakruten til side og skyte på bilister bak uten å knuse din egen rute. Håkon og David kaster seg bak rattet i en Ford F-150 Lightning for å finne ut om den er verdt pengene, og om savnet etter V8 blir for stort.
 • 39. Gjør deg klar for litt BMW-nerding

  55:39
  David strever med sin Mini Cooper S, men denne episoden handler i enda større grad om BMW X5 som er 25 år gammel. Det blir en ganske grundig gjennomgang av de fire generasjonene med hvilke modeller David og Håkon liker, samt hvilke du bør styre unna
 • 38. Krise i bilbransjen? 0,01 prosent rente!

  53:32
  I denne episoden diskuterer david og Håkon hvordan det går med nybilsalget etter å ha fåt inn de ferske tallene for årets første kvartal. David avslører hvilken bil han har som er 58 år gammel og det diskuteres vindusviskere og patetiske horn.