Share

cover art for BMW i5 – ALT du MÅ vite

Mil etter mil - en podcast om bil

BMW i5 – ALT du MÅ vite

Season 5, Ep. 60

BMW lanserer endelig en elektrisk 5-serie, etter årevis med prat og rykter. Nå er alle detaljene her og Håkon og Marius har løpt i studio for å gi deg all informasjonen du trenger å vite!

More episodes

View all episodes

 • 25. BMW i5 er testet - Dette må du vite

  51:47
  Håkon kan endelig fortelle om hvordan den nye BMW i5 egentlig blir, og han har også smugkikket på stasjonsvognen. Blir dette en norsk folkebil eller har tiden løpt fra lav BMW som familiebil? (Og bittelitt om en temmelig forferdelig Lada)
 • 24. Bonus: Villa, Volvo V70 og vovve

  34:14
  Marius - mann av folket - har kjøpt seg Volvo V70. Elitens utsendte Håkon Sæbø holder seg for rattet mens han kaster seg bak rattet for en prat om Volvos fordeler og ulemper. Advarsel: Er du på jakt etter en kjøpsguide til V70 bør du være tålmodig!
 • 23. Spoileralert: Det skal snakkes vinge

  50:08
  Glem debatten på NRK, de harde spørsmålene finner du her! En avdød finanskjendis`bil er til salgs, men vil du ha den eller vil du heller ha billig bil med stor spoiler? Og hva er den kjedeligste bilen som finnes?
 • 22. Tesla har skylden for alt

  46:44
  Bilmarkedet er i fritt fall og det er bare en aktør å skylde på, skal man tro bransjen selv. Podcasten går i dybden for å finne alt som Tesla har gjort galt i verden den siste tiden. Dessuten en ropete Funn på Finn.
 • 21. Bonus: Audi RS 3 mot BMW M2 - hvilken tar du?

  46:10
  Marius og Håkon kjører både Audi RS 3 med turbofemmer og BMW M2 med rekkesekser. Spørsmålet er hvilken du helst vil ha! Svaret er ikke så opplagt
 • 20. Sjokk: Du vil ikke tro hva slags bil Øystein Sunde kjører

  45:39
  Håkon har snakket med VW-sjefen om elbiler, Tesla og volumknapper. Dessuten, har Volvo verdens beste seter? Og hvor lei kan man bli av en Alfa Romeo før man legger den ut som Funn på Finn?
 • 19. Leasingbilkrigen er i gang (og Model X koster under 300.000)

  28:24
  Aldri har det vært så gunstig å lease en diger elektrisk SUV som nå. Det vil skape større bølger enn mange skjønner. Dessuten er Håkon i Portugal på sviktende linje for å se på BMW i5 og de skal diskuteres prisras på brukt Tesla Model X.
 • 18. Wheeler dealers beste biler

  55:47
  Hva var de beste bilkjøpene sett med dagens øyne fra den britiske kultserien? Og blir det ikke fossilstopp i Storbritannia? Og hva har føtter og japanske luksusbiler med hverandre å gjøre?
 • 17. Baby-Geländewagen - kult eller ukult?

  44:31
  Mercedes skal lansere en "Lil`G" og nettet har gått amok. Og bør du kjøpe cab på høsten og selge den om vintern? Dessuten, en ekstra lang Funn på Finn.