Share

cover art for Bilene med høyest turtallsperre + Davids løpsbil

Mil etter mil - en podcast om bil

Bilene med høyest turtallsperre + Davids løpsbil

Season 7, Ep. 67

Det har dukket opp en oversikt over biler med høyest turtallsperre, noe David og Håkon naturligvis kaster seg over. I tillegg kommer det frem at David utrolig nok har klart å kvitte seg med en bil, men frykt ikke: Bilsamlingen er fortsatt stor og god. Bilen han nettopp solgte snakkes det selvfølgelig om i denne episoden.

More episodes

View all episodes

 • 82. Ny M5: Hva i alle dager er det BMW har gjort?!

  48:10
  Tallene for bilsalget i 2023 er endelig kommet på plass. David og Håkon tar en gjennomgang der det dukker opp flere interessante poenger å reflektere over. David har fått dilla på noe nytt, men det sklir over i en diskusjon om den aktuelle bilen er lov å ha med automatgir. I tillegg snakkes det om nye BMW M5 og hvorfor det er grunn til å feire, selv om tallene på en måte er ganske trist
 • 81. Kjøpe gammel BMW 340i? Lurt eller idiotisk?

  50:43
  En lytter er (som oss alle) nysgjerrig på halvgammal BMW med stor motor og høy kilometerstand. Dette diskuteres, i tillegg til bilbransjens mange segmenter – denne gangen sportsbiler, superbiler og hyperbiler. Det blir også en fortsettelse av praten om bilre «alle» synes er kule, men som egentlig ikke er det.
 • 80. Hvordan var det nå med disse bilsegmentene?

  51:43
  Nå får du full oversikt. A- B- eller C-segment? Hvor er Octavia, Passat og ikke minst Tesla Model Y? David loser deg gjennom bilprodusentenes inndeling av bilklasser og du får noen hemmeligheter om hvordan inndelingen kan trikses litt med. I tillegg snakkes det om Stellantis helt nye elbilplattform som kommer til å bre sge ut på maaaange bilmerker i tiden fremover.
 • 79. Davids bilpark forfaller + dilla på noe britisk

  51:02
  Det er en omfangsrik bilpark David passer på. I denne episoden diskuteres fremtidige prosjekter og det avsløres nok en bil, som nok mange vil kjenne igjen, selv om svært få nordmenn har befunnet seg bak rattet. Noen uheldige nordmenn har imidlertid funnet veien til baksetet, med da i et helt annet land enn Norge. I tillegg diskuteres det hva David og Håkon har litt dilla på denne uken.
 • 78. Hvor går turen? Til Tyskland med bil, selvfølgelig

  45:46
  David har peiling på artige museer å stikke innom, Håkon har lyttet til lure tyskere og fått tilps til reiseruter. Det blir anbefaling av byer å svinge innom og tanker om hvordan du bør forberede Europa-turen. Og det blir en prat om nye BMW X3 som kommer med en feit rekkesekser.
 • 77. Broom-Vegards havarerte Porsche 991 + nye GTS på Ascari

  44:19
  Porsche har nylig lansert sin helt nye 911 GTS t-Hybrid, som både dagens gjest og Håkon har testet på Ascari-banen i Spania. Gjesten i denne episoden er Broom-redaksjonssjef Vegard Møller Johnsen som nylig har kjøpt sin egen 911 – en 991.1 4S der det dukket opp noen ganske skumle problemer. Hør de to biljournalistenes tanker om nye 911, hybridsystemet og om Vegards Porsche-kjøp i denne episoden.
 • 76. Bugattis nye hyperbil – er den for billig?

  53:12
  I denne episoden tar David og Håkon for seg Bugattis nye hyperbil og spekulerer i hvor den nye V16-motoren egentlig kommer fra. I tillegg blir det endelig tid til å diskutere vask av interiør, som mange er opptatt av at skal gjøres riktig.
 • 75. Macan eller Audi Q6 e-tron? Det kan bli et vanskelig valg

  53:08
  Håkon har kjørt nye Ford Explorer og har både gode og mindre flatterende ord å komme med. David har reist til Spania for å kjøre helt nye Audi Q6 e-tron, en bil som på mange måter kan sammenlignes med Porsche Macan. Her diskuteres både kjøreegenskaper, pris og den nye teknologien bilen kommer med.
 • 74. Har Volvo ødelagt sitt eget museum?

  57:02
  David har boltret seg i hverdagsbiler fra både Volvo og Nissan, og til og med besøkt det nye Volvo-museet i Gøteborg, samt fabrikken. Blir Håkon imponert? Få med deg denne episoden av Mil etter mil - en podcast om bil!