Share

Mil etter mil - en podcast om bil

Endelig en podcast hvor det er lov å elske bil. Håkon Sæbø lever av å teste det nyeste og feteste av både, enten det går på strøm, bensin eller diesel. Marius Mørch Larsen liker eldre biler og dumme prosjekter. Sammen blir det heftig og hyggelig om bil


Latest episode

More episodes

View all episodes

 • 20. Sjokk: Du vil ikke tro hva slags bil Øystein Sunde kjører

  45:39
  Håkon har snakket med VW-sjefen om elbiler, Tesla og volumknapper. Dessuten, har Volvo verdens beste seter? Og hvor lei kan man bli av en Alfa Romeo før man legger den ut som Funn på Finn?
 • 19. Leasingbilkrigen er i gang (og Model X koster under 300.000)

  28:24
  Aldri har det vært så gunstig å lease en diger elektrisk SUV som nå. Det vil skape større bølger enn mange skjønner. Dessuten er Håkon i Portugal på sviktende linje for å se på BMW i5 og de skal diskuteres prisras på brukt Tesla Model X.
 • 18. Wheeler dealers beste biler

  55:47
  Hva var de beste bilkjøpene sett med dagens øyne fra den britiske kultserien? Og blir det ikke fossilstopp i Storbritannia? Og hva har føtter og japanske luksusbiler med hverandre å gjøre?
 • 17. Baby-Geländewagen - kult eller ukult?

  44:31
  Mercedes skal lansere en "Lil`G" og nettet har gått amok. Og bør du kjøpe cab på høsten og selge den om vintern? Dessuten, en ekstra lang Funn på Finn.
 • 16. Porsche-festival-Bonus: 959 med gamle dekk!?

  30:50
  Marius og Håkon spaserer rundt på Rudskogen og kikker på alle de gamle Porschene som står utstilt. Det blir en spesialepisode ute i feltet, og det oppdages noen snedige detaljer.
 • 15. Porsche-festival-Bonus: «Jugern» om Porsche og BMW

  17:18
  Skraphandler og Porsche-aktuelle Leif Arne «Jugern» Roldstad er med på livestending med Broom-redaksjonssjef Vegard Møller Johnsen. Marius og Håkon vil ha svar på hvordan «Jugern» startet med bilopphugging og hvilke godsaker han fortsatt har på lur, i tillegg til Porschen han og Vegard har brakt til Porsche-festivalen.